Σε τραγική κατάσταση ο δρόμος από Εφταλου προς Σκάλα Συκαμιάς- I.X έπεσε σε χαντάκι με μεγάλο βάθος…ενώ από κάτω ήταν ο γκρεμός (pics)

Σε τραγική κατάσταση ο αγροτικός δρόμος από Εφταλου προς Σκάλα Συκαμιάς

Στο χωματόδρομο από Εφταλου που οδηγεί στην Σκάλα Συκαμιάς οι βροχοπτώσεις αλλά και διάβρωση οδήγησαν σε αποκόλληση μέρος του οδοστρώματος προς το γκρεμό με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους για την οδική ασφάλεια καθώς απουσιάζουν τα προστατευτικά στηθαία,.

Η αποκόλληση του υποβάθρου είναι εμφανής με τον χωμάτινο όγκο να παρασύρεται από τις βροχοπτώσεις υποσκάπτοντας την βατότητα του δρόμου οπότε η διέλευση είναι αδύνατη. 

Όπως βλέπετε και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα η κατάσταση του δρόμου στο μεγαλύτερο μήκος του είναι σε τραγική κατάσταση.

Τη διαδρομή πραγματοποιούν καθημερινά κάτοικοι αλλά και τουρίστες και η εικόνα αυτή πραγματικά δεν τιμά κανέναν μας.

Την Τετάρτη αυτοκίνητο με τουρίστες που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο αν και είχε χαμηλή ταχύτητα, λόγω του σκότους βρέθηκε σε μεγάλο χαντάκι που είχε κλίση προς το γκρεμό…

Για λίγα εκατοστά.. δεν θρηνήσαμε νέα θύματα…

Τέλος να επισημάνουμε ότι οι κάτοικοι συχνά προειδοποιούν τουρίστες και επισκέπτες για την τραγική κατάσταση του δρόμου ώστε να αποφύγουν ατυχήματα..


Δήμαρχε καλές οι παρεμβάσεις στην Μυτιλήνη αλλά και γύρω από αυτήν, τα χωριά γιατί τα παρατήσατε;

ΦΩΤΟ: Σπύρος Φραντζής