♪♪♫... Οι House Twins έρχονται παραμονή της Παναγίας στο OXY CLUB #14/08 @Μολυβος_Πέτρα_Λέσβου

Το OXY CLUB ανεβάζει την ένταση με ένα ακόμη μεγάλο party !!


Ο Γιάννης και ο Ανδρέας αποτελούν τους HouseTwins, το μεγαλύτερο electro dance duo της Ελλάδας.

Μέχρι το 2012 κυκλοφόρησαν μία σειρά από επιτυχημένα hit singles όπως το “Never” feat. Elle, το “Feeling” feat. Lisa Ray και το “The Night” feat. Carlprit & Lio.

To καλοκαίρι του 2012 συμμετείχαν μαζί με τους SlickBeats, στο single της Shaya “Summer’s Αll Αround”, που αποτελούσε το soundtrack της διαφημιστικής καμπάνιας της Carroten. Παράλληλα κυκλοφόρησε και το πέμπτο single τους “Don’t Let It Go” σε συνεργασία με την Cristi.

Τον χειμώνα του 2012 κυκλοφόρησαν το “Heaven” – ένα single πρότυπο για τα εγχώρια δεδομένα, με ηλεκτρονικό ήχο και τα mellow φωνητικά του Chris Kid. Λίγο αργότερα οι HouseTwins υπόγραψαν στην Sugar Faktory, το πρώτο EDM label στην Ελλάδα. H συνεργασία αυτή εγκαινιάστηκε με την πρώτη EDM κυκλοφορία με τίτλο “Rockstar”. 

Το φθινόπωρο του 2013 οι HouseTwins ξεκίνησαν να κυκλοφορούν μία σειρά από mash-up γνωστών house/dance κομματιών. 

To μεγάλο pick των HouseTwins στην EDM σκηνή έγινε με την δεύτερη κυκλοφορία τους από την Sugar Faktory με τίτλο, “Alphabet”. Το συγκεκριμένο track ήταν η μοναδική ελληνική παραγωγή που έφτασε μέχρι τη θέση 25 του Beatport TOP 100 Electro House Chart. 

To Φεβρουάριου του 2014 οι HouseTwins κυκλοφόρησαν το ένατο σε σειρά single τους με τίτλο “Leave It All Behind”. Μέσα σε λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή του στο επίσημο top40 των ελληνικών ραδιοφώνων ενώ σε σύντομο χρονικό διάστηκα κυκλοφόρησε κι από την “Blanco Y Negro”, το μεγαλύτερο dance label της Ισπανίας. 

Το καλοκαίρι του 2014 οι HouseTwins το “Guitar Hero” ένα καθαρόαιμο electro house track σε συνεργασία με τον Johnny Gerontakis. 

Παράλληλα οι HouseTwins εμφανίστηκαν στα μεγαλύτερα dance festivals της Ελλάδας όπως Dreamland, Lake Party, Break The Rules Party αλλά και σε δεκάδες venues και clubs της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Όλα αυτά τα χρόνια οι HouseTwins συμμετέχουν στα MAD Video Music Awards, το μεγαλύτερο μουσικό event της Ελλάδας. Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν στα MAD VMA 2012 μαζί με τη Shaya και τους Slick Beats ενώ στα MAD VMA 2013 συνεργάστηκαν με την Courtney και τον Risky Kid. 

Τον Φεβρουάριο του 2015 οι HouseTwins συνεργάζονται με την Έλενα Παπαρίζου, την μεγαλύτερη ερμηνεύτρια και performer της ελληνικής δισκογραφίας, στο single “Love Till It’s Over”. Μάλιστα ήταν οι μόνοι που παρουσίασαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά στο Eurosong 2015, το show της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού της Eurovision. Δημιουργοί του κομματιού είναι οι HouseTwins μαζί με τον Leon Paul Palmen ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως όπως οι Martin Garrix, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Nicky Romero και άλλοι.


Τα μεγαλύτερα ονόματα της dance & electro μουσικής σκηνής είναι φέτος στο OXY CLUB

Εσείς που θα είστε ;

Οι House Twins, το μεγαλύτερο electro - dance duo της Ελλάδος, με EDM ήχους και party mood, εμπνευσμένο από τα μεγαλύτερα festival παγκοσμίως, αναλαμβάνει μας ξεσηκώσει τις…..after hours με το μοναδικό dj set του και με πολλές γνωστές επιτυχίες ανάμεσα στις οποίες….."Never", "Feeling" , "The night", "Summer's all around", "Don't let it go" "Heaven", "Rockstar", "Come With Me", "Leave it all behind" κ.α.


Την Δευτέρα 14/8/17 το OXY CLUB υποδέχεται τους διάσημους Djs House Twins

 support by Antony PL


 Μαζί με τους  House Twins οι Resident DJs του OXY Club ANTONY PLJohn Veis 

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


Warm up :


ΗΜΕΡΑ: Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΩΡΑ: 23:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



Το LesvosPost.com είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του OXY CLUB…