Μεγάλες επιτυχίες για τους Λέσβιους αθλητές Φιασκα και Χατζιου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξηχθη στην Λάρισα

Χάλκινος Πανελληνιονίκης Νέων /Ανδρών ο Πέτρος Χατζίου στο ΄Αλμα Επί Κοντώ 7η Πανελληνιονίκης Νέων/Γυναικών η Μιχαέλα Φιάσκα στα 3000μ. Φ.Ε.


Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουλίου στο Στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας,  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των κατηγοριών ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, με το οποίο ολοκληρώθηκε η σειρά των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων για το 2017, αφού ήταν η τελευταία διοργάνωση του έτους για τις εσωτερικές διοργανώσεις του Κλασικού Αθλητισμού.

Στο Πανελλήνιο Πρωτ/μα ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ  συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές-τριες κάτω των 23 ετών  από  108 συλλόγους της χώρας.

Από τη Λέσβο συμμετείχε η  Αθλοκίνηση Μυτιλήνης με τους Πέτρο Χατζίου και Μιχαέλα Φιάσκα.

---Ο Πέτρος Χατζίου που προπονείται εδώ και δύο χρόνια στην Αθήνα με τον Μανώλη Καραγιάννη,  σε έναν δύσκολο αγώνα αφού υπήρξε έντονος συναγωνισμός ανάμεσα στους καλύτερους Επικοντιστές της κατηγορίας Νέων Ανδρών, με άλμα στα 5. 10μ.  κατέκτησε την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στο ΄Αλμα Επί Κοντώ.

---Η Μιχαέλα Φιάσκα  αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού,  με επίδοση 12.09.18 ήταν 7η στα 3.000μ. με  Φυσικά Εμπόδια, ενώ  λόγω τραυματισμού της δεν συμμετείχε στο δεύτερο αγώνισμα που είχε δηλωθεί των  5000μ.

Αξίζει να αναφερθούμε και να συγχαρούμε την Μαργαρίτα Ντίνα  (πρώην αθλήτρια του ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ) που αγωνίζεται με τον ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, η οποία ήταν η χρυσή νικήτρια στο αγώνισμα των 3000μ. με Φυσικά Εμπόδια με επίδοση 11.07.19.


Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους,  με ότι καλύτερο επιθυμούν.