Η «Μαϊμού» του αθλητισμού της Λέσβου όπως κάθε Τρίτη έτσι και σήμερα αποκαλύπτει πολλά

Καλώς τα παιδιά. Τι μου κάνετε. Προετοιμάζεστε πάλι για καύσωνα μαθαίνω. Άντε να σας τα πω γρήγορα σήμερα να πάμε σε καμιά παραλία.


 Αυτό που φαίνονταν τόσο καιρό πως θα γίνει έγινε τελικά.

Καλλονή τέλος, ούτε σε Γ Εθνική, ούτε στο τοπικό, με λίγα λόγια διαλύθηκε όπως φαίνεται το μαγαζί και πάμε για άλλα. Ήδη όσοι ήταν κοντά στην ομάδα σκόρπισαν άλλος προς Τζέντα, άλλος προς Πλωμάρι, άλλος θα πάει Σέρρες λένε οι πληροφορίες μας, μέχρι και ο Σαράντος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη στον Κεραυνό Αφάλωνα. Τώρα μην περιμένετε επικήδειους ή να αναφέρουμε πόσο περήφανους μας έκανε η Καλλονή κτλ. Αυτά είναι για άλλους.

Αιολικός όπως λέμε Déjà vu που στα απλά ελληνικά σημαίνει την αίσθηση ότι κάποιος έχει δει ή βιώσει ξανά στο παρελθόν μία κατάσταση. Ε κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και στον Αιολικό ο οποίος επέστρεψε στην Γρυππιώτη εποχή αφού κανείς δεν ήθελε να μπει μπροστά. Και όσο και αν κάποιοι τον κατηγορούν τον Σταύρο, αν δεν ήταν αυτός σήμερα ο Αιολικός θα ακολουθούσε τον δρόμο της Καλλονής. Αυτός τους μάζεψε, αυτός μπαίνει μπροστά αυτός θα τραβήξει το κουπί. Μπορεί προσωπικά να έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές, μπορεί να μην συμφωνώ με πολλά από όσα έχει στο παρελθόν κάνει στην ομάδα αλλά δεν μπορώ να μην του το αναγνωρίσω ότι κράτησε φέτος τον Αιολικό ζωντανό. Ελπίζω μόνο να έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβει.

Στον Διαγόρα μην περιμένετε Γ Εθνική. Ήδη έχουν αρχίσει οι σκέψεις η ομάδα να κατέβει στο τοπικό. Και καλά θα κάνει γιατί το να πάει να χαλάσει 150 χιλιάδες το λιγότερο και να πέσει (γιατί θα πέσει κατά 80-90%) δεν έχει νόημα. Και δεν είναι και εποχή για λεονταρισμούς και ηρωισμούς. Και στον Διαγόρα έχουν ωριμάσει πια. Πάντως αν κατέβει στο τοπικό τον έχω ικανό να πάει να ξανά πάρει το πρωτάθλημα τον Τομ. Είναι τέτοια η «τρέλα» του. Ακόμη και Super League να ανέβαινε ο Διαγόρας, αυτός την γλύκα του τοπικού, της κόντρας και του ανταγωνισμού αυτού με τις άλλες ομάδες του νησιού δεν την αλλάζει με τίποτα.

Δεν ξέρω τον συντάκτη της ανακοίνωσης των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ατρόμητου Ανεμότιας, αλλά δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στον τρόπο με τον οποίον παρουσιάζει τα νέα αποκτήματα του: «Eπιτελικός μέσος με έφεση στο σκοράρισμα και πάσα διαβήτη» αναφέρει για τον Γρούβα από τον Αχιλλέα, «ταχύτατος και διεισδυτικότατος μπακ χάφ που θα αφήσει εποχή στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο» τονίζει για τον Κλάους Σεφουλάι από την ίδια ομάδα. Ζω για την στιγμή που θα πάρει κάποιον πρωτοκλασσάτο…

Πολλές μέρες έχω να ακούσω για φιλανθρωπικό, τι έγινε ρε παιδιά δεν τελείωσαν ακόμη τα πρώτα που βγάλατε…

Μια ερώτηση προς τον κ. Αλεξίου του Νομικού Προσώπου. Στο Γυμναστήριο που λειτουργεί εντός του Σταδίου Μυτιλήνης ποιος είναι ο υπεύθυνος, ποιος βάζει και διώχνει κόσμο δηλαδή όποτε θέλει και γενικά ποιος κάνει κουμάντο…

Και ξανά χρήματα υπάρχουν. 23 χιλιάδες ευρώ για τάπητα στο γήπεδο τένις στην Νεάπολη. Ρε τι γίνεται….

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, σε σκιά να κάθεστε και να προσέχετε από πάνω σας. Παντού υπάρχει μια μαιμού…


Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.