Οι Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου για την έναρξη των πρωταθλημάτων και το κύπελλο της περιόδου 2017 – 2018 στην Λέσβο

Οι Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου


Με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣΛ [15/18-7-17] , σας γνωρίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων σας στο πρωτάθλημα  Α – Β – Γ  κατηγορίας και στο κύπελλο περιόδου 2017- 2018 μαζί με το συνυποσχετικό διαιτησίας –δήλωση σωματείου, θα πρέπει να υποβληθούν από τα σωματεία μέχρι 10-8-17 ημέρα Πέμπτη.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής. Τα σωματεία για να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει κάθε οικονομική εκκρεμότητα από χρηματικές ποινές , παράβολα συμμετοχής κ.λ.π. Στην ιστοσελίδα της Ένωσης (www.epsl.gr) θα αναρτηθούν οι σχετικές προκηρύξεις μέχρι την Παρασκευή 21-7-17.
Η έναρξη των αγώνων Κυπέλλου θα γίνει στις 16-17/9/17. Ηέναρξη του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας θα γίνει 23-24/9/17.

Τα σωματεία στους αγώνες πρωταθλήματος Α, Β, Γ κατηγορίας και Κυπέλλου είναι υποχρεωτικό να συμπεριλάβουν  στην 18άδα δύο (2) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας γεννηθέντες από 1-1-98 εκ των οποίων ο ένας θα συμμετάσχει υποχρεωτικά  και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα στην ενδεκάδα ή θα αντικαθίσταται μόνο από ποδοσφαιριστή μικρής ηλικίας (γενν.1-1-98). Σε περίπτωση αποβολής του ποδοσφαιριστή μικρής ηλικίας ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά χωρίς αυτόν.

Στους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου μπορούν να αγωνισθούν στην αρχική ενδεκάδα στην Α΄ κατηγορία μέχρι τρεις (3) ποδοσφαιριστές , γεννηθέντες πριν από την 1-1-1983 και στην Β΄ και Γ΄ κατηγορία μέχρι τέσσερις (4).

Στα σωματεία Α΄ κατηγορίας και οι ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής είναι υποχρεωτική η συνεργασία με προπονητή  UEFA ΕΠΟ και στην Β΄ κατηγορία η συνεργασία είναι προαιρετική.

Παρακαλούμε για την προσεκτική ανάγνωση της προκήρυξης και συμπλήρωση όλων των στοιχείων στην δήλωση συμμετοχής και στο συνυποσχετικό διαιτησίας. Ιδιαίτερη προσοχή στο email επικοινωνίας της ομάδας σας, αφού όλη η αλληλογραφία θα γίνει μόνο μέσω αυτού.
Τέλος, όλες οι ομάδες θα πρέπει να μας γνωρίσουν το Δ.Σ. του συλλόγου αναγράφοντας την ημερομηνία λήξης του ΔΣ και τα τηλέφωνα Προέδρου και Γεν. Γραμματέα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤ. ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ                                   ΠΑΝ. ΣΑΛΤΑΣ