OXY GRAND Opening 2017 with NIKKO SUNSET & DeeJay Paris - #10 IOYNIOY (Μολυβος-Πέτρα Λέσβου)

Το αγαπημένο club της Λέσβου επιστρέφει!

Ύστερα από τις χειμερινές διακοπές του, το OXY κάνει δυνατό come back στη καλοκαιρινή διασκέδαση της Λέσβου!

Η μεγάλη μέρα που όλοι περιμένουμε πλησιάζει. Ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο πάρτι παρέα με τους NIKKO SUNSET & DeeJay Paris στα dexx το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

Ραντεβού με όλους σας το Σάββατο 10 Ιουνίου με την διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο και απίστευτα event και parties να πλησιάζουν για 4η σερί χρόνια!

Ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα καλοκαιρινά Venue της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ανοίγει τις πόρτες του για 4η χρονιά το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου, στο όμορφο νησί της Λέσβου.

Ανανεωμένο προφίλ, υπέροχη μουσική, διάσημοι θαμώνες, ανεβασμένη διάθεση… Η ιδανική πρόταση για βράδια αξέχαστα!

Το OXY CLUB ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα καλοκαιρινά Venue της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του την Παρασκευή 04 Ιουλίου 2014 στην περιοχή του Μολύβου, στο όμορφο νησί της Λέσβου. Πρόκειται για την ανακατασκευή μιας ιστορικής disco που φιλοξενούσε εκατοντάδες κόσμο τα παλαιότερα χρόνια. Το Club βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Are you ready?? OXY is back and this summer with big parties!!


DeeJay Paris 

Ο DeeJay Paris ξεκίνησε την καριέρα του το 2003, και η αγάπη του αλλά και το αυτί του για καλή μουσική δεν άργησε να τον εκτοξεύσει στους “τοπ” τοπικούς deejay της Ελλάδας. Έχει παίξει μουσική σε κατάμεστα clubs σε Ελλάδα και Κύπρο, με το κοινό να φτάνει συχνά έως και τα 5.000 άτομα.

Η τετραετής παρουσία του σε ένα από τα καλύτερα club της Αθήνας, το “Dream City” και έπειτα στο “Spell” Club του χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και ένα πιστό κοινό που συρρέει στα πάρτυ για να ακούσει ένα set του. Αυτή τη στιγμή είναι καλλιτέχνης της δισκογραφικής εταιρίας Feelgood Records.

Nikko Sunset

O Nikko Sunset, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες djs/παραγωγούς ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Noevo & παραγωγός της Zero10 Records.. έρχεται καλεσμένος για μια και μόνο βραδιά στο OXY CLUB. Ο Nikko Sunset έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς δημιουργούς, ενώ επιτυχίες του συμπεριλαμβάνονται σε κορυφαίες ελληνικές συλλογές όπως Sweet & Sweat 4 by Petros Kostopoulos, In my Bedroom,Mykonos 12 και άλλες.. που ακούμε καθημερινά σε ραδιόφωνα & club


Warm up :

Antony PL (Resident DJ of OXY Club) 

Είσοδος 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΩΡΑ: 23:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com



More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



Το LesvosPost.com θα είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του OXY CLUB…