Beach Bar-Restaurant IERA: Μουσική, ήλιος, γεύσεις, παραλία, ποτό, καφές...Όλα σε ένα! @Ευρειακή Γέρας (pics)

All day Beach bar-Restaurant IERA….. Μουσική, διασκέδαση, αγάπη, ήλιος, γεύσεις, παραλία, χορός, ποτό, καφές, χαλάρωση... Όλα σε ένα!


Από το 1998 μέχρι και σήμερα το ΙΕΡΑ CLUB έχει γίνει το σήμα κατατεθέν  της περιοχής της Ευρειακής του Κόλπου Γέρας αλλά και σημείο ορόσημο για όλο το νησί της Λέσβου. Το ΙΕΡΑ CLUB είναι ένα μέρος όπου κάποιος μπορεί να έρθει για τον πρωινό καφέ και να μείνει μέχρι αργά για να δειπνήσει στο καινούριο μας εστιατόριο ή να απολαύσει ένα από τα μοναδικά κοκτέιλ μας. Χιλιάδες κόσμου έχουν επισκεφθεί τόσα χρόνια το Iera Club και έχουν μείνει ευχαριστημένοι με αυτό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάναμε τα πάντα για να μείνει κάθε στιγμή αξέχαστη για όλον αυτόν τον κόσμο που επισκέφθηκε το Iera Club. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να περάσετε μοναδικές στιγμές στο  χώρο μας.

Η παραλία “Ευρειακης” στον κόλπο Γέρας της Λέσβου με τα γαλαζοπράσινα νερά και την απέραντη παραλία με την ψιλή άμμο δικαιολογεί γιατί είναι το ποιο hot καλοκαιρινό μέρος για επίσκεψη. Σε αυτήν την μοναδικής ομορφιάς περιοχή βρίσκεται το « Iera Club».

Πρόκειται για έναν πολυχώρο διασκέδασης, ξεκούρασης και χαλάρωσης που λειτουργεί ολόκληρο σχεδόν το 24-ωρο, μπροστά από την πολυσύχναστη πλαζ. Η μέρα ξεκινάει με πρωινό, καφέδες, smoothies, φαγητό και συνεχίζει το βράδυ με ποτό, cocktails και φυσικά την καλύτερη μουσική. Απολαύστε το, είναι inn...

Και φέτος τα Σάββατα σας στο Iera Club θα σας συντροφεύουν ζωντανά Ελληνικά σχήματα…. Κάθε Σάββατο και ένα νέο Ελληνικό συγκρότημα θα περνάει από την μουσική σκηνή του Beach bar Restaurant Iera για να απολαυσετε το φαγητό η το ποτό σας συντρόφια με τραγούδια που αγαπάτε….

Οι ημέρες των διακοπών μας ειναι μετρημένες και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να τις περάσετε από το Iera Club στην παραλία Ευρειακη Γέρας! 

Μεθυστικά cocktails, δροσερά ροφήματα, γευστική κουζίνα σε ένα αναπαυτικό και μοναδικό περιβάλλον

Το Iera Club είναι ένα από τα ποιοτικά cafe-club-εστιατόρια της Λέσβου με χαρισματική θέση, φανταστική θέα, πολύ δροσιά και ωραία ατμόσφαιρα, που κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας.

Διαλεχτές πρώτες ύλες, καλομαγειρεμένα πιάτα και φαγητό όλες τις ώρες δίπλα στη θάλασσα

Στιγμές δροσιάς και ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας το βαθύ μπλε της θάλασσας με μπάνια και άραγμα στις ξαπλώστρες. Καφέ, δροσερά smoothies και ποτά ολοκληρώνουν το φόντο της δροσιάς.

Ένας μικρός επίγειος παράδεισος, που προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και κάνουν τα καλοκαίρια σας πιο... μπλε από το συνηθισμένο. 

Ζήστε μοναδικές στιγμές και αποδράστε από την καθημερινή πραγματικότητα σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής.

Καφέ

Το καφέ μας σας περιμένει για να απολαύσετε χαλαρές στιγμές σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με θέα στον κόλπο της Γέρας. Ακριβώς πάνω από την παραλία για να μπορείτε να συνδυάσετε το μπάνιο σας με καφέ ή φαγητό.

Εστιατόριο

Στο νέο εστιατόριο ξεκινά ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με κλασικές αλλά και ανανεωμένες συνταγές που «παντρεύονται” με υλικά άριστης ποιότητας και σας οδηγούν σε νέες γευστικές περιπέτειες. Τα πιάτα δημιουργούνται με γνώμονα την ποιότητα και τη δημιουργική φαντασία του chef της κουζίνας μας.


Παιδότοπος all day Beach bar Restaurant ΙΕΡΑ

Ένας υπέροχος παιδότοπος για γονείς και παιδιά. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ του ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με ασφάλεια σε ειδικό χώρο. Στον χώρο του παιδότοπου μπορούν να πραγματοποιηθούν και τα γενέθλια των παιδιών σας. Για τους μεγάλους μας φίλους έχουμε φροντίσει να υπάρχει καλωδιακή τηλεόραση και ελεύθερο Wi-Fi.

Πρόκειται για ένα ιδανικό σκηνικό, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ τα παιδιά σας θα απασχολούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Απολαύστε ξένοιαστες διακοπές και βουτιές στη θάλασσα, ενώ τα παιδιά σας παίζουν με απόλυτη ασφάλεια στον παιδότοπό μας.

Η επιλογή των παιχνιδιών που τοποθετήθηκαν στον παιδότοπο έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια προκειμένου να πληρούνται όλες οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ο χώρος διατίθεται και για παιδικά πάρτι.. ονειρεμένα δίπλα στην θάλασσα και στα ασφαλή παιχνίδια του Iera Club


Γάμοι, βαφτίσια & Εκδηλώσεις

Το IERA CLUB είναι το ιδανικό μέρος για την διοργάνωση κοινωνικών δεξιώσεων. H γαμήλια δεξίωση ή μια δεξίωση βάφτισης, θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή στο εξαιρετικό περιβάλλον του IERA CLUB, ανάμεσα στους ανθισμένους κήπους, τους πανύψηλους φοίνικες και τη μαγευτική θέα. Η διοίκηση και το έμπειρο προσωπικό του IERA CLUB θα ακούσουν προσεκτικά τις επιθυμίες σας και θα πραγματοποιήσουν όλες σας τις επιθυμίες

Χαρίστε στους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία, διοργανώνοντας οποιαδήποτε εκδήλωση είτε πάνω στην παραλία είτε στον ιδιόκτητο χώρο τουIera Club χωρητικότητας 800 ατόμωνσυνοδευόμενη από τις γευστικές προτάσεις του...

Ζήστε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, όπως ακριβώς τις έχετε ονειρευτεί, στο all day Beach bar Restaurant Iera.

Για την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα έχουν φροντίσει οι άνθρωποι του μπαρ. Για το σκηνικό και τη διακόσμηση, η ίδια η... φύση!

Οι άνθρωποι του Iera θα φροντίσουν η μέρα του γάμου σας να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας, αναλαμβάνοντας να φτιάξουν το ιδανικό menu της ξεχωριστής αυτής μέρας καθώς και να σας βοηθήσουν με όλη την οργάνωση της δεξίωσης.

More Info - Κρατήσεις:


Παραλία Ευρειακής Γέρας Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες: 22510-42028, 22510-52052, 693-6756114

Official facebook IERA: Iera Club

WEB SITE:  www.ieraclub.gr

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του  Iera Club ….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις…