Το Α΄ Βραβείο Υποκριτικής στον 1ο FILMMAKERS 2017 κατέκτησε η κινηματογραφική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης

Βράβευση μαθητών 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης


ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Ο Διευθυντής του 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης κ. Σίμου Νικόλαος και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν την κινηματογραφική ομάδα του σχολείου που κατέκτησε το Α΄ Βραβείο Υποκριτικής (απονεμήθηκε σε όλους τους μαθητές) στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού μήκους FILMMAKERS 2017, « οι μαθητές κινηματογραφούν…», που διοργάνωσε η Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, με την ταινία: «4 αποχρώσεις του άγχους».    

Η ταινία αγγίζει ένα θέμα που αφορά την καθημερινότητα του σημερινού Έλληνα έφηβου μαθητή: «το άγχος». Τα παιδιά  εξωτερίκευσαν τα αισθήματα, τις αγωνίες και τα άγχη της εφηβικής ηλικίας.          

Συγχαίρουν όλους τους μαθητές που «τόλμησαν» να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και να γίνουν παραγωγοί των εικόνων που επιθυμούν, συνδυάζοντας τη δική τους ευαίσθητη ματιά του κόσμου με τη χρήση των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων καθώς και  τη συντονίστρια καθηγήτρια κ. Χρυσάνθη Φουρνατζή που με αγάπη στάθηκε δίπλα στους μαθητές και τους βοήθησε να εκφραστούν δημιουργικά.
                                            
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
                                            
Ο Διευθυντής του 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης κ. Σίμου Νικόλαος και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν την Περιφερειάρχη  Β. Αιγαίου κ. Καλογήρου Χριστιάνα για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα για μετάβαση στην Αθήνα, ομάδας μαθητών  προκειμένου να παραστούν στην Τελετή Απονομής Βραβείων  του 1ου  Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού μήκους FILMMAKERS 2017. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό οι μαθητές έλαβαν το Α΄ Βραβείο Υποκριτικής (απονεμήθηκε σε όλους τους μαθητές).

Επίσης ευχαριστούν τη Ναυτιλιακή Εταιρεία «BLUE STAR FERRIES» για τη χορήγηση  δωρεάν εισιτηρίων μετάβασης στον Πειραιά και επιστροφής στη Μυτιλήνη. Με την προσφορά αυτή δόθηκε η δυνατότητα να εκπροσωπηθεί το σχολείο στην Τελετή Απονομής Βραβείων.