Στα Θέρμα του κόλπου Γέρας η Α’ Φάση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας- 1-2 Ιουλίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, διοργανώνει την Α’ Φάση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας στα Θέρμα του κόλπου Γέρας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 και τη Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 από τις 8:15 μέχρι τις 12:00, με συμμετοχές σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση των αγώνων γίνεται για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη, από το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης που στοχεύει να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με τη βοήθεια του Υπουργείου Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά και του Δήμου Μυτιλήνης.

Ο Ν.Ο.Μυτιλήνης συμμετέχει με 8 αθλητές και 6 αθλήτριες, που με την καθοδήγηση των προπονητριών Ζαχαρίου Άννα και Μαρίνου Δέσποινα, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήστε με το Γενικό Γραμματέα του Ναυτικού Ομίλου, Λεβεντέλλη Παναγιώτη στο 6975861260.


Για το ΔΣ