Θρίλερ με τον τελικό του Survivor- Ρόδος και Λέσβος δηλώνουν έτοιμες να υποδεχτούν τον τελικό και ημιτελικό-Όλο το ρεπορτάζ

Ένα περίεργο παιχνίδι παίζεται τις τελευταίες ημέρες με φόντο τον μεγάλο τελικό του Survivor που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ.

Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το LesvosPost πριν μερικές ημέρες με την βοήθεια των κ Σεβντά και Τζαν Ελγκίζ που είναι λάτρεις του νησιού μας ο τελικός του τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΙ «Survivor» πιθανότατα θα διεξαχθεί στην Λέσβο.. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Το LesvosPost.com επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ Αστυρακακη όπου μας δήλωσε:

Σε συνάντηση του αντιδημάρχου πολιτισμού κ Αστυρακακη με το ζεύγος Σεβντά και Τζαν Ελγκίζ πριν μερικούς μήνες έπεσε η πρόταση στο τραπέζι, η Λέσβος να φιλοξενήσει το μεγάλο τελικό του Survivor.

Ο κος Τζαν Ελγκίζ επικοινώνησε την ίδια μέρα απευθείας με τον Άγιο Δομίνικο και τον φίλο του Τούρκο καναλαρχη κ Ατζούν Ιλιτζαλί, και του πρότεινε την Λέσβο ως το μέρος που θα μπορούσε να διεξαχθεί ο τελικός.

Μετά από συζήτηση ο Τούρκος καναλαρχης είδε θετικά την πρόταση και άρχισε να μελετά με την ομάδα του την ιδέα της Λέσβου ως το μέρος που θα μπορούσε να διεξαχθεί ο τελικός.

Από την μεριά του ο Αντιδήμαρχος έτρεξε έως τώρα μονός του χωρίς να διαρρεύσουν πληροφορίες όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να έχει η Λέσβος ώστε να γίνει εδώ ο μεγάλος τελικός, και έφτασε η στιγμή όπου μέσα στην εβδομάδα, στην Μυτιλήνη θα μεταβεί η υπεύθυνη παραγωγής του Survivor κα Seda.

Το kalloninews σήμερα μετέδωσε αποκλειστικά ότι την Πέμπτη 25/05 θα γίνει η άφιξη της κας Seda και μάλιστα τονίζει ότι η Σκάλα Καλλονής έχει επιλεγεί ώστε να διεξαχθεί ο τελικός. 

Το kalloninews μεταφέρει και δηλώσεις του αντιδημάρχου Καλλονής k Βερρου, ο όποιος σημειώνει:

 «Μόλις τέλειωσε η συνάντηση με τους ξενοδόχους της Σκάλας Καλλονής, παρόντος του Αντ/ρχου Πολιτισμού κ.Αστυρακάκη, με θέμα την δυνατότητα διοργάνωσης στην περιοχή του τελικού του Survivor. Τέθηκαν υπόψη των ξενοδόχων οι απαιτήσεις της παραγωγής και έγινε μια κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα αφού επιθυμία όλων είναι να καταστεί δυνατόν να φιλοξενηθεί η εκδήλωση αυτή. Τα προβλήματα είναι αρκετά αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις οι οποίες εκτιμώ ότι σύντομα θα βρεθούν.Την ερχόμενη Πέμπτη οι παραγωγοί της εκπομπής θα έρθουν στην περιοχή ώστε να δοθεί η τελική έγκριση και μετά υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα ώστε να προβληθεί η περιοχή αλλά και το νησί ολόκληρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί προσωπικά να μην έχω άποψη για την εκπομπή αλλά θεωρώ ότι είναι κάτι εξαιρετικά καλό για την προβολή της Λέσβου."»

Στη Ρόδο;

Από την άλλη όμως ΜΜΕ της Ρόδου λένε και τονίζουν ότι ο τελικός θα γίνει στην Ρόδο, και όπως λένε ο χώρος που επελέγη είναι τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης

Αναλυτικά τα ΜΜΕ της Ρόδου λένε:

"Στη Ρόδο θα διεξαχθεί το διάστημα από 21 έως 30 Ιουνίου ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor. Το επιβεβαίωσε  ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος που ρωτήθηκε σχετικά, λέγοντας ότι «έχει ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας σε συγκεκριμένα πράγματα, για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του παιχνιδιού», μεταφέρει το rodiaki.

Τα μέλη της παραγωγής ξεπερνούν τα 1.000 άτομα, ενώ ζητήθηκαν και 400 δίκλινα δωμάτια για την φιλοξενία τους.

Όπως είπε ο περιφερειάρχης έχουν επιλέξει συγκεκριμένο χώρο τον οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει και τον οποίο θεωρούν ιδανικό για τα γυρίσματα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο χώρος που επελέγη είναι τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης."


Ένα πραγματικό θρίλερ λοιπόν ανάμεσα σε 2 νησιά

Τι θα γίνει τελικά;;;

θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες καθώς εως και την 01/06 θα πρέπει να ανακοινωθεί που θα γίνει ο τελικός και ο ημιτελικός.


Μέχρι τότε όλοι θα ονειρεύονται ο τελικός να γίνει στον τόπο τους…..