«Λαοθάλασσα» την Πρωτομαγιά στον Μολυβο για το Daylight party του CONGAS Beach Bar-Δείτε τι μας είπαν οι θαμώνες (pics, vid)

Πρωτομαγιά και το καλοκαίρι επίσημα ξεκίνησε για το Congas Beach Bar στο Μολυβο Λέσβου.


Πλήθος κόσμου άρχισε να συσσωρεύεται με επικίνδυνους ρυθμούς - και απ’ ό,τι φάνηκε, με άγριες διαθέσεις από το Σάββατο όταν και άνοιξε επίσημα τις πύλες του - στο χώρο του πιο «ξεφαντωτικού» beach-bar στο Μολυβο…! Στο ίδιο τέμπο η κοσμοσυρροή συνεχίστηκε και την Κυριακή.

-Το αδιαχώρητο την Πρωτομαγιά….

Από νωρίς το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς μέχρι και αργά το βράδυ, πλημμύρα κόσμου ξεχείλισε το CONGAS με το αλκοόλ να ρέει άφθονο -ακόμα και στο πάτωμα, τα μπαρ σχεδόν να λυγίζουν από τους απανταχού επίδοξους χορευτές και χορεύτριες που είχαν σκαρφαλώσει πάνω και το ανεξάντλητο μπουγέλο να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη.

Κάτοικοι της Λέσβου αλλά και πολλοί  τουρίστες διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ κι έκαναν... πρόβα για την καλοκαιρινή περίοδο.

Λίγα μόλις λεπτά χρειάστηκαν για να σηκωθούν όλα τα χέρια στον αέρα και μαζί να απογειωθεί και η αδρεναλίνη των εκατοντάδων φοιτητο-νεολαίων που δε θα το έχαναν με τίποτα!

Η μουσική άγγιξε στο peak και οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη, κάνοντας το πλήθος να εκστασιαστεί!

Σφηνάκια, υποβρύχια, ασταμάτητος χορός και - φυσικά - πολύ μπουγέλο χαρακτήρισαν ένα ακόμα πρωτομαγιάτικο Daylight party στο «Congas beach-bar» στον Μολυβο, που έγραψε ιστορία!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να το περιγράψουμε αφού όλοι το έχουμε ζήσει και περιμένουμε κάθε χρόνο εκείνη τη μέρα για να το ζήσουμε ξανά… και ξανά!

Αλκοόλ, χαμόγελα και selfie φωτογραφίες στο beach bar «Congas» που για ακόμα μια χρονιά έκανε το καθιερωμένο Daylight party την πρωτομαγιά!

Μουσική... καλοκαιρινή, δροσερά κοκτέιλ, ποτά, μπύρες και βουτιές για τους πιο τολμηρούς που αψηφώντας την κρύα θάλασσα έκαναν το μπάνιο τους.

Μετά βίας καταφέραμε να αποτυπώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το σκηνικό ακόμα ενός  πρωτομαγιάτικου daylight party στο Beach Bar CONGAS που συνεχίζει ακάθεκτα το σερί πρωτιάς στα πρωτομαγιάτικα Daylight Parties στο νησί!

Φυσικά αυτοί που έδωσαν το έναυσμα για το ξεκίνημα της τρελής διασκέδασης ήταν οι djs Dj KOULMANDAS, Dj P. LIVANOS, Dj MANOLO, Dj NICK GIANNAKAS, Dj MARIO ANDRIOTI αλλά και οι guest DJ: Ανδρέας Κουνδουράκης και Σάββας Πούμπουρας 


Όσοι χάσατε το συγκεκριμένο πάρτυ, μάλλον θα το σκεφτείτε καλύτερα την επόμενη φορά!

Το LesvosPost.com έδωσε το παρόν στο daylight party της πρωτομαγιάς στο Congas και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες..

Μάλιστα για δεύτερη σερί χρονιά το lesvospost.com με το μικρόφωνο ανά χείρας και με την βοήθεια της ρεπόρτερ Μαριλενας Σαχινι κατέγραψε τον παλμό από τους θαμώνες του Beach Bar CONGAS 


*INFO-Πληροφορίες

Congas Beach Bar

Τοποθεσία: Στην παραλία του Μολυβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 22530-72181


e-mail : info@congas.gr


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos














Για το ρεπορτάζ βοήθησαν οι:

Επιμέλεια, σκηνοθεσία, ρεπορτάζ, κάμερα, μοντάζ: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Φώτο-Βίντεο, Ρεπόρτερ συνέντευξης : Μαριλένα Σαχινι (Βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost.com)

ΦΩΤΟ: Ραφαήλ-Αναστάσιος Στεφάνου, Αθήνα Βασιλελη, Μαρία-Γιασεμή Καραϊσκάκη
(Εξωτερικοί συνεργάτες LesvosPost.com)

Επιμέλεια Live μετάδοσης στην σελίδα LesvosPost.com official: Γεώργιος Στεφάνου, Μαρία-Γιασεμή Καραϊσκάκη, Μαριλένα Σαχινι

Μέγας χορηγός βίντεο: CONGAS

Χορηγός βίντεο:  PARIS TOURS

Παραγωγή: LesvosPost Media


«ΜΑΙΟΣ 2017»