Εντυπωσιακή άσκηση εθνοφυλακών στο Καμένο Δάσος Λέσβου παρουσία του Αρχηγού Γ.Ε.Σ Αλκιβιάδη Στεφανη (PICS)

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της Εθνοφυλακής, εκτελέσθηκε άσκηση των Εθνοφυλάκων της 98 ΑΔΤΕ στη Λέσβο.

Το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, την άριστη εκπαίδευση και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων στη Λέσβο διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Εθνοφυλακές από όλα τα Τάγματα εθνοφυλακής της Λέσβου παρουσία του Δ/κτη της 98 ΑΔΤΕ, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και του Δ/κτη της ΑΣΔΕΝ Υποστράτηγου Νικόλαου Μανωλάκου πραγματοποίησαν άσκηση στο πεδίο βολής καμένου δάσους.

Μετά το πέρας της Ασκήσεως ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής  συνεχάρη τους Εθνοφύλακες και τους Επικεφαλείς δηλώνοντας οτι : «Η σημερινή άσκηση απέδειξε την ετοιμότητα μας. Παρακολουθήσαμε την άσκηση που διετάχθη πριν από λίγες ώρες για την Εθνοφυλακή, αλλά και την επίδειξη των στρατευσίμων που είχαν διοργανώσει οι Διοικητές σας. Θέλω να σας συγχαρώ όλους, για την άμεση ανταπόκριση, τον επαγγελματισμό και κυρίως για το υψηλό ηθικό που έχετε όλοι σας, εθνοφύλακες, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι.»

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής αναφέρθηκε επίσης και στην καταγωγή του που είναι από την Αγιασο της Λέσβου αλλά ειδική αναφορά έκανε στον παππού του που ήταν ιερέας στην Αγιασο.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που εξασφάλισε για το LesvosPost ο Στρατής Μακροδουλης.