Αποχαιρέτισε την Football League με 4αρα… αλλά και με ψηλά το κεφάλι η Καλλονή- Καλλιθέα-Καλλονή 4-1

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το 4-1 κόντρα στην Καλλονή ήταν η πρώτη νίκη στον δεύτερο γύρο για την Καλλιθέα που θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής της.


Χρειάστηκε παραπάνω από τρεις μήνες για να πάρει νίκη η Καλλιθέα στο πρωτάθλημα και αυτό την έφερε να διεκδικεί με λιγοστές πιθανότητες την παραμονή της στην κατηγορία. Η αναμέτρηση με την Καλλονή ήταν η ευκαιρία που υπήρχε για να σπάσει το ρόδι και το έκανε με το 4-1 να έρχεται πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ο Πάτας μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Καλλιθέας με τυχερή κεφαλιά και από εκεί και πέρα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.

Ο Κρεββατάς ήταν ο πρωταγωνιστής σε αυτό το σερί ευκαιριών και τον ακολούθησαν ο Σταματάκος με τον Μπέλη. Τελικά με τα γκολ των Σταμόπουλου (48'), Σταματάκου (51') και Κρεββατά (73') έφτασαν στο 4-0 και ο Ευαγγελιδάκης στο 85ο σημείωσε το γκολ της τιμής για την Καλλονή.

Πλέον η Καλλιθέα έχει μπροστά της το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα την επόμενη αγωνιστική, όπου χρειάζεται μόνο νίκη ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες παραμονής.

ΣΚΟΡΕΡ: 9' Πάτας, 48' Σταμόπουλος, 51' Σταματάκος, 73' Κρεββατάς - 85' Ευαγγελιδάκης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Πάτας, Λεβέντης (65΄ Μάκο), Σταμόπουλος (63' Τουρούκης), Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Καντέ (56' Κατσικογιάννης), Σταματάκος, Γκίνη, Κρεββατάς, Μπέλης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Τζελίδης, Σισέ (54' Δικαιόπουλος), Γιούκαρης, Μέξης (50' Ναούμ), Σάββα, Ρεπετσάς, Λαμπράκης (65' Γιώργου).

ΔIAITHTHΣ: Ψυχούλας (Βοιωτίας) 

ΒΟΗΘΟΙ: Παγούρας (Βοιωτίας), Πετεινάτος (Χανίων)


Πηγη footballleaguenews.gr