Ραγδαία μεταβολή του καιρού – Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Αγιασο- Βροχή στην Μυτιλήνη

Σε εξέλιξη ηταν απο τις 12:30 εως τις 13:10 περίπου ισχυρή χαλαζόπτωση στην Αγιασο. Δείτε φωτογραφίες από την έντονη χαλαζόπτωση!


Η μεταβολή του καιρού έγινε αισθητή και στην Μυτιλήνη όπου ένα μαύρο πέπλο νέφους ξαφνικά κάλυψε την πόλη και ξεκίνησε βροχή και αστραποβροντα.

Αισθητή είναι και η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Λέσβο

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά, οι οποίες όμως θα βελτιωθούν σταδιακά τις βραδινές ώρες, αναμένουμε σήμερα Τετάρτη.

Στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.


Update 14:15  

Μετά από ένα 20λεπτο βροχής στην Μυτιλήνη, ο καιρός όπως απότομα χάλασε έτσι και έφτιαξε. Πλέον οι κάτοικοι της Λέσβου απολαμβάνουν τον ήλιο αλλά και το ουράνιο τόξο.. Περίεργος καιρός…

Update 13:10:

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η 40λεπτη διάρκειας χαλαζόπτωση σταμάτησε στην Αγιασο, και αυτήν την στιγμή οι κάτοικοι μετράνε για ακόμα μια φορά τις πληγές μιας κακοκαιρίας καθώς το χαλάζι ήταν μεγάλο σε μέγεθος δημιουργώντας ζημιές σε τζάμια και οπωροφόρα δέντρα.

Δείτε φωτο από την Αγιασο- Σκλεπαρης Βασιλης