Betmasters.gr: Και να που έχει ενδιαφέρον η Basket League!

Ο ημιτελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ είναι στο επίκεντρο της ημέρας, την Πέμπτη.


Την Πέμπτη δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλα ματς στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα (πάλι κάτι έχει) όμως θα κάνουμε "ζέσταμα" για το Final-4 της Ευρωλίγκα με ελληνικό πρωτάθλημα και ημιτελικούς αγώνες μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Μετά το 1-1 της "Ένωσης" άλλωστε η συγκεκριμένη σειρά έχει αποκτήσει άλλη ομορφιά. Στα ποδοσφαιρικά όπως είπαμε και πριν, λίγα πράγματα. Λίγο Αγγλία και πρωταθλητή στο Βέλγιο!

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Την Πέμπτη λοιπόν, θα την έκρινα ως μια μέρα με "λίγα αλλά καλά" γεγονότα. Το σημαντικότερο της ημέρας, είναι ο ημιτελικός των play-off ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ με τη νίκη της (71-70) στο τελευταίο ματς έδειξε ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει. Ο Παναθηναϊκός από τη μέρα που "σκουπίστηκε" από τη Φενέρ είναι άλλη ομάδα, ως προς το χειρότερο. Σαφώς και περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον το ματς αυτό. 

Στο ποδόσφαιρο, έχουμε λίγα πράγματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ παίζει με την Τότεναμ (21:45) σε εξ αναβολής παιχνίδι. Χωρίς βαθμολογική σημασία για τους δυο αντιπάλους. Την ίδια περίπου ώρα (21:30) έχουμε τα play-off πρωταθλητή στο Βέλγιο. Η Αντερλεχτ με νίκη απέναντι στη Σαρλερουά του Στέργου Μαρίνου, παίρνει το πρωτάθλημα!