Εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης σε ακατοίκητη οικία στον Σκουτάρο Λέσβου είχε φτιάξει 27χρονος (pics)

Εντοπίστηκε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης, σε ακατοίκητη οικία στην ευρύτερη περιοχή του Σκουτάρου στη Λέσβο


Συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός

Κατασχέθηκαν (4) δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), καθώς και εξοπλισμός για την καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών

Εντοπίστηκε, το Σάββατο (13-05-2017), μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης, σε ακατοίκητη οικία στην ευρύτερη περιοχή του Σκουτάρου στη Λέσβο.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ
Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε ακατοίκητη οικία στην παραπάνω περιοχή, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αυτής, πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, αποτελούμενο από: 

λαμπτήρα με ενσωματωμένο μετασχηματιστή και χρονοδιακόπτη,
ηλεκτρονικό θερμόμετρο,
χειροκίνητη συσκευή ψεκασμού,
ποσότητα νάιλον μουσαμά,
πλαστικές γλάστρες

Επίσης, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 25 έως 35 εκατοστά και δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους -7,2- γραμμαρίων.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκε μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τα παραπάνω αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους, κατασχέθηκαν.


Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.