Πρωταθλητής στην Β΄ Τοπική Λέσβου ο Ανδρονικάς Παρακοίλων μετά από 16 χρόνια! (pics, vids)

Τον τίτλο του πρωταθλητή της Β'τοπικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 πανηγυρίζει Ο Ανδρονικάς Παρακοίλων, ο οποίος επικράτησε με γκολ του Νικολέλλη 1-0 επι του Α.Ο. Μεσοτόπου.


Η ομάδα των Παρακοίλων, πανηγύρισε ύστερα απο 16 ολόκληρα χρόνια την επιστροφή της στην Α'τοπική κατηγορία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,με το πρωτάθλημα!

Κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα στο οποίο βρίσκονταν μπροστά στην πλειοψηφία της αγωνιστικής περιόδου, πήρε επάξια την άνοδο μαζί με τον Μεσότοπο, όντας οι 2 πιο ισχυρές ομάδες στην κατηγορία.

Στο τελευταίο παιχνίδι των πλει οφ, οι δυο τους τα έπαιξαν όλα για όλα και για την κούπα, με τον Ανδρονικά να ήταν αυτός που την πανηγύρισε.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα των Παρακοίλων, είχε στο πρώτο μέρος 4 πολύ καλές ευκαιρίες τις οποίες δεν μετουσίωσε σε γκολ. Στο 8ο λεπτό, το σουτ του Σαμπάνη πέρασε άουτ. Στο 20' η  Κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Μπράκουλα σε σχεδόν κενή εστία, πέρασε άουτ. Στο 320 λεπτό, ο Σαμπάνης λίγο έλειψε και πάλι να ανοίξει το σκορ όμως το σουτ του το απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Μ. Λίγο πριν το ημίχρονο και πάλι ο Σαμπάνης, πέρασε και τον τερματοφύλακα και απο πλάγια θέση πλάσαρε, όμως ο Μπράκουλα έσωσε πάνω στην γραμμή.

Στην επανάληψη, στο 50ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία με τον Βασίλογλου, του οποίου το σουτ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουτλή. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν σειρά των γηπεδούχων να απαντήσουν με τον Σαμπάνη να σουτάρει και η μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πατράκη.

Κι ενώ το παιχνίδι πήγαινε στη δύναμη, στα φάουλ και στα λάθη, μια λάθος απομάκρυνση του αμυντικού του Μεσοτόπου έστρωσε τη μπάλα στα πόδια του Νικολέλλη ο οποίος είχε μπει λίγα λεπτά νωρίτερα, κάνοντας ένα εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ, κάνοντας το 1-0 στο 87' μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια. Κάπου εκεί ο αγώνας απέκτησε τυπικό χαρακτήρα και όλοι περίμεναν το τελικό σφύριγμα όπου και μετά απο αυτό ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια!