Ο Dj και παραγωγός από την Λέσβο ANTONY PL (Resident Dj του OXY Club και του Mojo) αποκαλύπτεται στο LesvosPost.com

Ο Dj καί παραγωγός ANTONY PL resident του OXY Club σε μια διαφορετική συνέντευξη στο LesvosPost.com

Ο Dj καί παραγωγός ANTONY PL resident του OXY Club, με releases στα μεγαλύτερα labels του εξωτερικού όπως (Toolroom, Antura, Lapsus music, Innocent, Serkal) αποκαλύπτεται στον δημοσιογράφο και Δ/ντη του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιο.

Πότε ξεκίνησε το Djing, ποια η κορυφαία συνεργασία του, τι λέει για το OXY CLUB, τι θα δούμε φέτος στο OXY αλλα και στο νεότευκτο Mojo στην Πέτρα. Αυτά και άλλα πολλά θα διαβάσετε παρακάτω στην πρώτη του συνέντευξη σε ΜΜΕ.

Του Γεώργιου Στεφάνου (Δ/ντη LesvosPost.com)

Η Συνέντευξη:

ΕΡ: Καλησπέρα Αντώνη. Το πρώτο που θέλω να σε ρωτήσω είναι το πόσο σημαντικό θεωρείς την επιλογή ενός καλού nick name για κάποιον DJ και πόσο ρόλο μπορεί να παίξει στη καριέρα του. Εσύ πως διάλεξες το “Antony PL”; Δώσε μας την ιστορία!

Antony PL:

Καλησπέρα κ Στεφάνου καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω εσένα και το LesvosPost για την συνέντευξη.

Oσο αφορά το nickname πιστεύω είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός dj γιατί μέσα από αυτό σε μαθαίνει ο κόσμος, χαρακτηρίζεσαι μέσα από το nickname σου και είναι καλό γενικά και  στα νέα παιδιά να ψαχτούν αρκετά και να μην βιαστούν να βγάλουν κάτι . Το Antony PL είναι κάτι που άργησα να το βρω αν και ήταν εύκολο γιατί στην ουσία είχα κάνει μια μίξη του ονόματος μου Αντώνης Παλαιολόγου και βγήκε το Antony PL, αν και όλοι με φωνάζουν PL πλέον (γέλια…)…αυτό είναι το nickname μου σαν DJ και Producer. 
        
                                                                                                                                           
ΕΡ: Πάμε πίσω στο ξεκίνημα! Πως ήρθε η μουσική και κατ’ επέκταση η επαφή με το DJing  στη ζωή σου; Ήταν αυθόρμητη η απόφαση να ασχοληθείς και με ποια πρώτη σκέψη; Ως επάγγελμα ή ως προς hobby?

Antony PL: 

Γενικά από μικρή ηλικία υπήρχε η μουσική στην ζωή μου και ήταν κάτι που με τραβαγε και στην πορεία κατάλαβα ότι μου αρέσει και το κυνήγησα από κι και περά ήρθαν τα υπόλοιπα μόνα τους. Πάντα πήγαινα και καθόμουν δίπλα στους dj και τους κοίταγα στο congas και Γατελουζι (ΟXY), μια και τα καλοκαιριά μου τα πέρναγα από μικρός στο νησί είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά από φίλους και γνωστούς μετά έκατσα και ασχολήθηκα για αρκετό καιρό μόνος, άκουγα πολύ μουσική και έπαιζα πολλές ώρες μουσική σπίτι ώστε να μάθω βασικές τεχνικές για να είμαι έτοιμος.

Στην αρχή ξεκίνησε σαν χόμπι αυτό ,μετά όταν μπήκε και η παράγωγη στην ζωή μου πήγα σε σχολή και σπούδασα μουσική τεχνολογία και electronic music production, και έτσι μετά αποφάσισα ότι αυτά αγαπώ και ασχολήθηκα επαγγελματικά …….πράγμα πολύ δύσκολο ειδικά στην Ελλάδα μιας και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος αλλά όταν αγαπάς κάτι το κυνηγάς δουλεύεις σκληρά και κάνεις θυσίες πιστεύω ότι θα φτάσεις εκεί που θέλεις αρκει να είσαι οκ με τον εαυτό σου

ΕΡ: Πόσο χρόνο αφιέρωσες στο DJs training και με τι προσωπικές θυσίες για να ακολουθήσεις το ένστικτο του ονείρου σου;

Antony PL: 

Μπορώ να πω ότι αφιέρωσα πολλές ώρες την ημέρα για να μάθω, και άκουγα πολύ μουσική γενικά αυτό με βοήθησε πολύ αργότερα, δεν ασχολήθηκα με ένα είδος, προσπαθούσα να mixaro διάφορα είδη και πιστεύω έφτασα στο αποτέλεσμα που ήθελα στο τέλος.

Όσο για τις θυσίες πιστεύω όταν αγαπάς κάτι και θέλεις να το κυνηγήσεις αυτές πρέπει να τις κάνεις ούτος η άλλως


ΕΡ: Τι σημαίνει τελικά DJ για σένα; Ποιο είναι το feeling που σου πηγάζει ευρισκόμενος στα dexx?

Antony PL:

Το djing είναι ένα κομμάτι που πλέον εδώ και αρκετά χρόνια γενικά τα συναισθήματα μου θέλω να τα κάνω περά και ειδικά το άγχος όταν ανεβαίνω στα decks γιατί εκεί θέλω να μπορέσω να διαβάζω τον κόσμο να βλέπω τα vibes και να έχω καθαρό μυαλό γενικά.

ΕΡ: Εδώ και 4 χρόνια, είσαι ο resident DJ του OXY club , που φιλοξενεί όλους τους global DJs από το jet set του Mixing! Έχεις παίξει μαζί σχεδόν με όλους τους κορυφαίους … Αν ήταν κάποιος να πεις, ότι σε αντιπροσωπεύει βρε αδερφέ, ποιος θα ήταν αυτός και για ποιο λόγο;

Antony PL:

Γενικά στην πορεία μου είχα την τιμή να παίξω με πολύ μεγάλα ονόματα να κάνω warm up σε μεγάλους djs το οποίο με βοήθησε στη μετέπιπτα πορεία μου αλλά γενικά έβλεπα τις τεχνικές το mixing και τo set που έκαναν και πάντα έπαιρνα κάτι από τέτοια events.

ΕΡ: Είσαι ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα Έλληνες DJs που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, παίζοντας σε επιτυχημένα gigs! Ποια είναι η διαφορά στα clubs του εξωτερικού με τα δικά μας; Υπάρχει κάτι που σου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση;

Antony PL :

Καταρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα που κατάφερα να παίξω έξω ήταν πολύ σημαντικό για μένα, γιατί δούλεψα πολύ για να τα καταφέρω και δεν είναι μόνο το djing αναφέρομαι στην παραγωγή μια και τα τελευταία χρόνια τα κομμάτια μου τα έχουν παίξει πολύ μεγάλα ονόματα όπως marco carola  technasia mark knight Stefano noferini κα……

Έτσι και ήταν μια μεγάλη ώθηση ώστε να ακουστούν και στο εξωτερικό και να έρθουν κάποια gigs όσον αφόρα τα clubs σαφώς και μου κάνει εντύπωση,  πολύ επαγγελματίες σε όλα τα πόστα του μαγαζιού, άψογο ηχοσυστημα και φωτισμός και φυσικά αυτό που έχει σημασία είναι το κοινό του εξωτερικού που πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την αρχή μέχρι το τέλος …

Το vibe και το feeling του κόσμου ήταν απίστευτο και χάρηκα πολύ παρόλο το λίγο άγχος που είχα σαν πρώτη φορά στο εξωτερικό μετά περίμενα πως και πως το επόμενο gig

ΕΡ: Ποιο είναι το backstage της προετοιμασίας ενός DJ στο επίπεδό σου; Πως είναι ένα 24ωρο του Antony Pl?

Antony PL:  

Προσπαθώ να ετοιμάσω τις μουσικές μου ανάλογα με το που παίζω.

Γενικά δεν κάνω ποτέ έτοιμα set δηλαδή να τα φτιάξω σπίτι και να πάω να το παίξω, το έχω δοκιμάσει η αλήθεια είναι αλλά δεν μου βγήκε, δεν λειτουργώ έτσι, ίσως να είναι και ρίσκο μερικές φορές αλλά πάντα όταν ανεβαίνω στα decks θέλω να έχω άμεση επαφή με τον κόσμο ώστε να μπορέσω να τους διασκεδάσω με τις μουσικές μου χωρίς να κατακρίνω τα έτοιμα set απλά εγώ προσωπικά δεν λειτουργώ έτσι.

Όσο αφόρα τις άλλες ώρες της ημέρας, αρκετές ώρες με βρίσκουν στο στούντιο, μιας και ετοιμάζω τα καινούργια μου κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν στους επόμενους μίνες στην Toolroom του Mark Knight. Στην Serkal (NYE) και στην proof recordings στην ibiza.

ΕΡ: Τι σημαίνει για σένα το Oxy club... ?

Antony PL :

Το OXY όπως έχω πει πλέον είναι ένα κομμάτι που δεν είναι ένα απλό μαγαζί για μένα ήμουν μικρό παΐδι και ανέβαινα Γατελουζοι, και έλεγα αν θα καταφέρω να παίξω ποτέ σε αυτό το μαγαζί.

Γενικά το είχα σαν στόχο και είμαι χαρούμενος που τον πετυχα και κατάφερα να είμαι resident σε ένα από τα καλύτερα open air club της Ελλάδας …

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το μάνατζερ του OXY συνεργάτη και φίλο Μιχάλη Δελαγα για την συνεργασία που έχουμε αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι πραγματικά κάνουμε το καλύτερο σε δύσκολες εποχές για το νησί ώστε ο κόσμος που θα έρθει να μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από κι και πέρα πιστεύω ότι το έχουμε πετυχει γιατί η στήριξη του κόσμου είναι μεγάλη και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.


ΕΡ: Πως θα χαρακτήριζες την μέχρι τώρα συνεργασία σου με το Oxy club... ?

Antony PL:  

Η συνεργασία μου με το OXY είναι άψογη, σαφώς όπως πάντα σε όλα τα μεγάλα clubs μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες αλλά πάντα τα λύνουμε όλα και κοιτάμε μπροστά για το καλύτερο του OXY.

ΕΡ: Τι να περιμένουμε από την φετινή σεζόν στο Oxy club?

Antony PL:.  

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε γιατί ξέρουμε ότι ο κόσμος θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς, έτσι και φέτος το OXY θα είναι πιο δυνατό από πέρσι με αρκετές αλλαγές, πολύ δυνατό line Up με ονόματα που δεν έχουν ξανάρθει στο νησί και αναφέρομαι και σε κάποιους ξένους djs αλλά όλα θα τα δείτε στην πορεία.

ΕΡ: Λίγα λόγια για την καινούρια σου συνεργασία με το αδελφάκι του Oxy το Mojo

Antony PL:

Φέτος η οικογένεια του OXY απέκτησε νέο μέλος το Mojo.

Είμαι πολύ χαρούμενος καταρχήν που γίνεται αυτή η κίνηση από τους επιχειρηματίες για την δημιουργία ενός τέτοιου beach bar στην πολύ όμορφη παραλία της Πέτρας.

Πιστεύω ότι το χρειαζόταν, και ο κόσμος θα το αγαπήσει όπως έγινε και με το OXY γιατί πραγματικά θα είναι κάτι ξεχωριστό όπως θα δείτε όλοι στο Grand Opening του  Mojo στις 27 Μαΐου

ΕΡ: Τι event θα πραγματοποιηθούν στο Mojo?

Antony PL: 

Όσον αφορά τα events δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι, άλλα σίγουρα δεν θα μείνει κανένας παραπονεμένος

ΕΡ: Κλείνοντας, τι έχουμε να περιμένουμε από εσένα φέτος;

Antony PL:  

Καταρχήν να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά εμένα θα κάνω το καλύτερο δυνατό όπως κάθε χρονιά για να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται στο Mojo και στο OXY.

Τα λέμε λοιπόν 27 Μαΐου στο  grand opening του Mojo και στης  3 Ιουνίου στο Opening του OXY!!

Antony PL, σε ευχαριστώ πολύ για αυτή την όμορφη συνέντευξη! Είμαι σίγουρος ότι έχεις να μας δώσεις ακόμα πολλά!

ANTONY PL Bio:


Antony PL aka(Antonis Palaiologou)

Was born in Athens Greece!
At the age of 14, started experimenting on electronic music and collect vinyls and cds.
Since then, he felt keen on djing and music production Wanting to enrich his knowledge on this field, he decided to study
sound engineering and music technology in Athens.
His study 2 years music Technology and 1 year Electonic music productions,
in S.A.E Athens.

Having acquired the necessary skills, he made his first music productions focusing on Deep and Tech-house music.

When being a freshman, he signed his first contract with Minimatracx Recordings and his first remix was then released.

in 2010, Antony he have the first monthly residency with Christian Cambas @ Drazel Athens!

in December 2011 Antony he signed contract with Neurotraxx Recordings and The Track "Deep End" Released to the compilation
"To The Hell and back vol 4. after one Week Deep End go to #10 @ Beatport top 100 minimal for 2 months!
and number 3 @ Top Downloads Neurotraxx Recordings.

After that their first Releases are out on respected labels (Serkal, Antura, Basswalk, Innocent, Little Helpers, Lapsus Music, Act Natural Records, Bondage music, Cyclic Records, Deep Tech Records)
and are already getting plays by the world's best djs such as
Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola, Enzo Siragusa, tiNi, Dubfire, Reboot, Nic Fanciulli, Pete Tong, Paco Osuna, Carlo Lio, Audiojack, Pig & Dan, Chris Lattner, Neverdogs, Reellow, Leon
and many more.

in 2013 Antony join in Playground team and he become Resident of Sixx Athens, Playground the Club and Terraza Athens.

Antony During this period he has shared the decks with big names such as: Popof, Re.You, Rampa, Fur Coat, Mark Fanciulli, Matthew Jonson, Dennis Ferrer, And.Id
Jerome Sydenham, Gumihz, Dave Seaman, Christian Cambas, Paul Ritch, Denis Ferrer,Phillip Ort, Denis Horvat, Sek, Mikael Delta, Nick Varon, 9west, Dimi Phaze, Viton,
Nino Santos & Lightem,Harri Agnel, Sek. Cleopatra, Dj Kyros, Jose Zamora, Paul S, Danny panagiotou and many more.

Antony PL some best Gigs: Cavo Paradiso Mykonos GR, Spartacus Club France, The Wood Club Brussels, Danza Club Athens, Maleme beach Festival Crete,
Beach Street Festival Mytilene Lesvos, Sixx Athens, Terraza Athens, and many more....