Η Εκπομπή "Πάμε Διακοπές" του τηλεοπτικού σταθμού ΕΝΑ Channel στην Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λέσβου


Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λέσβου και την στήριξη της Ένωσης Τουριστικών - Ταξιδιωτικών & Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου και της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, φιλοξενήθηκε στο νησί μας συνεργείο της Εκπομπής "Πάμε Διακοπές" του τηλεοπτικού σταθμού ΕΝΑ Channel της Βόρειας Ελλάδας.

Το συνεργείο της εκπομπής παρέμεινε στο νησί για δύο ημέρες - Κυριακή και Δευτέρα, 9 & 10 Απριλίου - και έκανε γυρίσματα τόσο στην πόλη της Μυτιλήνης, όσο και στο υπόλοιπο νησί.

Η προσπάθεια αυτή σκοπό έχει να προβληθεί η Λέσβος ως τουριστικός προορισμός έτσι ώστε να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση από τη Βόρεια Ελλάδα. Το επεισόδιο της εκπομπής "Πάμε Διακοπές”, θα είναι αφιερωμένο στη Λέσβο,  και αναμένεται να προβληθεί τις επόμενες ημέρες από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΝΑ Channel, ο οποίος εκπέμπει σε όλη την Ανατολική Μακεδονία  και Θράκη, έχοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης.

Κατά την παραμονή του συνεργείου στην Μυτιλήνη, δόθηκε η ευκαιρία τόσο στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Ε. Μυρσινιά, όσο και σε εκπροσώπους τουριστικών φορέων όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών - Ταξιδιωτικών & Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου, κ. Π. Χατζηκυριάκος, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, κ. Π. Αντωνίου, να παρουσιάσουν τον προορισμό και να προσκαλέσουν τους επισκέπτες από τη Βόρεια Ελλάδα, να επισκεφτούν τη Λέσβο.

Η πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου Λέσβου, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του για την ενίσχυση του τουρισμού της Λέσβου.