Ημερίδα με θέμα «Ασφαλές Διαδίκτυο» στην Στύψη και ημερίδα με θέμα «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας» στην Άντισσα από την ΠΕ Β. Αιγαίου

Ημερίδες διοργάνωσε η διεύθυνση κοινωνικής μέριμνας της ΠΕ Βορείου Αιγαίου


Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Στύψης, διοργάνωσε την Κυριακή 26 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Στύψης, ημερίδα με θέμα «Ασφαλές Διαδίκτυο», με ομιλητές τον Σχολικό Σύμβολο Πληροφορικής κ. Τ. Θεοφανέλλη, και την Κλινική και Κοινωνική Ψυχολόγο, στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «Πνοή» κα. Π. Ψύρρα.
Στο πλαίσιο της ημερίδας έγινε εποικοδομητική συζήτηση και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας «Ελπίζω», διοργάνωσε, επίσης,  το Σάββατο 1 Απριλίου στην Κοινοτική Αίθουσα Άντισσας, ημερίδα με θέμα «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας», με ομιλητές τον Νευρολόγο κ. Ν. Λογιώτατο, την Ψυχολόγο κα. Μ. Κέλμαλη, και τον Κοινωνιολόγο κ. Ευ. Μπάλωμα.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν εκτενώς στο συγκεκριμένο είδος της αυτοάνοσης πάθησης από ιατρικής, ψυχολογικής και κοινωνικής πλευράς.


Το συντονισμό της εκδηλώσεων είχε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας κα. Καλλιόπη Γόμου Πρωτογεράκη.