Betmasters.gr: Όλα τα φώτα στο ντέρμπι της Αθήνας

Επίσης ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Νάπολι - Γιουβέντους, Άγιαξ - Φέγενορντ και Άρσεναλ - Μάν. Σίτι.



Με σπουδαία ντέρμπι συνεχίζονται και σήμερα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς στην Super League έχουμε το μεγάλο ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ενώ ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Νάπολι - Γιουβέντους και Άγιαξ - Φέγενορντ.

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος.

Ξεκινώντας, δικαιωματικά, από την ελληνική πραγματικότητα, όπως προείπαμε το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού είναι το ματς που ξεχωρίζει από την 26η αγωνιστική της Super League. Eκτός από το γόητρο για το οποίο παίζουν οι αντίπαλοι σε τέτοιου είδους ματς, η βαθμολογική σημασία και για τους δύο είναι μεγάλη καθώς προσπαθούν να σιγουρέψουν τη θέση τους στα play off, ενώ παράλληλα να πλασαριστούν σε μια καλύτερη θέση από την τέταρτη των "πρασίνων" και την πέμπτη στην οποία βρίσκεται η "Ένωση". Στα άλλα ματς της ημέρας, έχουμε την, επίσης, αθηναϊκή μάχη του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο και τα ζευγάρια Κέρκυρα - Ηρακλής, Παναιτωλικός - Αστέρας Τρ. και ΠΑΟΚ - Λάρισα.

Στην ιταλική Serie A, το μεγάλο ματς είναι το Νάπολι - Γιουβέντους, με τον Γκονζάλο Ιγουαΐν να είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, αφού και οι οπαδοί των γηπεδούχων τον περιμένουν πως και πως να επιστρέψει στο Σαν Πάολο ως αντίπαλος αυτήν τη φορά. Στα άλλα ματς έχουμε τα ζευγάρια Τορίνο - Ουντινέζε, Κιέβο - Κροτόνε, Παλέρμο - Κάλιαρι, Πεσκάρα - Μίλαν, Τζένοα - Αταλάντα και Φιορεντίνα - Μπολόνια. Στην Ισπανία, οι πρωτοπόροι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο, καθώς η Ρεάλ υποδέχεται την Αλαβές, ενώ η Μπαρτσελόνα πάει στην έδρα της Γρανάδας. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα ματς Σεβίλλη - Χιχόν και Βαλένθια - Λα Κορούνια.

Στην Αγγλία, η 30η αγωνιστική της Premier League συνεχίζεται με δύο ματς. Αυτά είναι, η μάχη παραμονής ανάμεσα σε Σουόνσι και Μίντλεσμπρο και το ντέρμπι της τετράδας ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Στη Γαλλία, η Ligue 1 συνεχίζεται με πλήρες πρόγραμμα, με τα ματς Νις - Μπορντό και Λοριάν - Καέν να ξεχωρίζουν. H 26η αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Ίνγκολσταντ - Μάιντς και Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ.

Τέλος, στην ολλανδική Eredivisie δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι Άγιαξ - Φέγενορντ, η έκβαση του οποίου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Αν δε χάσουν οι φιλοξενούμενοι, τότε θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 18 χρόνια! Αν κερδίσει ο "Αίαντας" τότε θα έχουμε θρίλερ μέχρι τέλους, αφού θα μειώσει τη διαφορά στους τρεις πόντους και οι τελευταίες έξι αγωνιστικές θα είναι δραματικές.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat