Betmasters.gr: 'Nτερμπάρες' στην Ευρώπη και ντεμπούτο Λεμονή

Λίβερπουλ - Έβερτον και Μπενφίκα - Πόρτο τα ματς της ημέρας


Όσο τα πρωταθλήματα οδεύουν προς την τελική τους ευθεία, τόσο το ενδιαφέρον μεγαλώνει και το κάθε ματς έχει τη δική του σημασία. Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο (το πρώτο μετά τη διακοπή για τις εθνικές) αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους στην Ευρώπη και όχι μόνο. Στη Super League, με ενδιαφέρον αναμένεται το ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μείνε ενήμερος για τις εξελίξεις στο νόμιμο στοίχημα.

Με μια ματιά στην Premier League, βλέπουμε ότι ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του Λίβερπουλ. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται νωρίς το μεσημέρι την Έβερτον σε ένα ματς μίσους ανάμεσα στους δύο συλλόγους του λιμανιού. Πέρα από το γόητρο υπάρχει και το κίνητρο της Ευρώπης αμφότερα. Η ομάδα του Κλοπ παλεύει να κρατηθεί μέσα στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League, ενώ του Κούμαν θέλει να μπει μέσα στην εξάδα τουλάχιστον που δίνει εισιτήριο για το Europa. Όπως και να 'χει, η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από κει και πέρα, στα άλλα ματς έχουμε τα ζευγάρια Γουότφορντ - Σάντερλαντ, Λέστερ - Στόουκ, Μάν. Γιουνάιτεντ - Γουέστ Μπρομ, Μπέρνλι - Τότεναμ, Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας, Χαλ - Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον - Μπόρνμουθ.

Στην Bundesliga, δεσπόζει το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ μεταξύ της Σάλκε και της Ντόρτμουντ, όπου κι εδώ εκτός από το γόητρο, οι γηπεδούχοι κυνηγούν τις θέσεις για ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να εισέλθουν στην πρώτη δυάδα και ταυτόχρονα σιγουρέψουν την τρίτη θέση. Δυνατά ματς αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα ζευγάρια Φράιμπουργκ - Βέρντερ και Άιντραχτ - Γκλάντμπαχ.

Στην ελληνική Super League, ξεχωρίζει η μάχη για την παραμονή μεταξύ του Λεβαδειακού και της Βέροιας, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε την επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση εναντίον του Πλατανιά. Το πρόγραμμα συμπληρώνει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη.

Στην Ιταλία, έχουμε τα δύο κλασικά παιχνίδια του Σαββάτου με τα ζευγάρια Σασουόλο - Λάτσιο και Ρόμα - Έμπολι, ενώ στην Ισπανία το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ευρωπαϊκά εισιτήρια με τις αναμετρήσεις Βιγιαρεάλ - Εϊμπάρ, Οσασούνα - Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ - Λεγανές και Μάλαγα - Ατλέτικο. 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.