Την Τετάρτη 5 Απριλίου η 3η Εκλοαπολογιστική Γενική του Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Την Τετάρτη 5 Απριλίου θα γίνει η 3η  Εκλοαπολογιστική Γενική Συνέλευση


Την Τετάρτη 5 Απριλίου θα γίνει η 3η  Εκλοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που διοργανώνει το απερχόμενο Δ. Συμβούλιο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, στο   Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου στις 19:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού.
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού, Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγής αυτής από κάθε ευθύνη.
3. Απαλλαγή μελών του Δ. Συμβουλίου από πάσα Διαχειριστική Ευθύνη.
4. Απόφαση για Εγγραφές νέων μελών και Διαγραφής μελών που δεν έχουν τακτοποιήσει της οικονομικές τους υποχρεώσεις σύμφωνα με το καταστατικό του Φορέα.
5. Απόφαση για νομικές ενέργειες σε επιχείρηση που αρνείται να εξοφλήσει οικονομική υποχρέωσή της προς τον Φορέα.
6. Προτάσεις, συζήτηση για την πορεία του Φορέα.

Το απερχόμενο Δ. Συμβούλιο καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις εργασίες της συνέλευσης και παράλληλα καλεί και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τις διαδικασίες οι οποίες θα είναι ανοιχτές σε όλους. Στο τελευταίο θέμα που αφορά προτάσεις και συζήτηση για την πορεία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου θα δοθεί η δυνατότητα τοποθέτησης και σε μη μέλη του Φορέα.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου συμπληρώνοντας έξι χρόνια από την ίδρυσή του, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο αν και είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν 6 χρόνια σε 6 μόλις λεπτά παρουσιάζει ένα μέρος από τις σημαντικότερες δράσεις του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, που αποδεικνύουν ότι μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο και το μέλλον μας!

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ