Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας «Πορτρέτα Γυναικών στον Χρόνο….»- Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:

           
Εκ μέρους του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  του Δήμου Λέσβου σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε «Πορτρέτα Γυναικών στον Χρόνο….» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 7 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.  (είσοδος ελεύθερη)

Χορηγός επικοινωνίας είναι το LesvosPost.com

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Έκθεση φωτογραφίας «Η Γυναίκα τότε, 1845-1960», με την επιμέλεια  του προσωπικού και των γυναικών του ΚΑΠΗ Μυτιλήνης.

 «Αληθινές Ιστορίες Γυναικών», αφηγήσεις από το επιστημονικό προσωπικό  του Ξενώνα Γυναικών του Δήμου Λέσβου: Βικτώρια Κουτλή - κοινωνικό λειτουργό, Δέσποινα Τηλεμάχου - παιδοψυχολόγο, Ρίτα Φιρίγκου - ψυχολόγο και Αθηνά Πασχαλίδου- διοικητικό στέλεχος.

 «Μια Γυναίκα Μόνη»,  θεατρικό δρώμενο με την Μαρία Αϊβαλιώτου, βασισμένο στο έργο  των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ανθή Παζιάνου και πλαισιώνει μουσικά το συγκρότημα «ΑΝΕΜΟΣ» και η Νάσια Δαφιώτη. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανωτέρω συντελεστές, που αφιλοκερδώς συμμετέχουν, καθώς  και στους Χορηγούς Επικοινωνίας της εκδήλωσης μας: στην ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ, στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στην Ιστοσελίδα «LESVOSPOST”, στο Ράδιο ΑΙΟΛΟΣ και στον «ΚISS FM».


Επίσης, ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κ. Κων. Αστυρακάκη, για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου και τη ζωγράφο, κα Καίτη Μεσσηνέζη, για την ψηφιακή παραχώρηση χρήσης των γυναικείων πορτρέτων που η ίδια φιλοτέχνησε .