Συνεργασία ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με τον Σύλλογο Τριτεκνων Λέσβου- Σε θετικό κλίμα η συνάντηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυμελών Οικογενειών με 3 Παιδιά Λέσβου, ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποίησε συνάντηση με την διοίκηση της «Αστικό ΚΤΕΛ Λέσβου Α.Ε.» και ειδικότερα με τον Αντιπρόεδρο κ. Πάρη Μολυβιάτη.

Θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία των δύο φορέων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της προσπάθειας για την δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών του Αστικού ΚΤΕΛ από τα μέλη του συλλόγου μας με μειωμένο ναύλο, μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια και προσέφερε σημαντική εξυπηρέτηση στις 300 περίπου οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Μυτιλήνης και των χωριών, που καλύπτονται με τα δρομολόγια της εταιρίας.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε θετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία επιθυμία των δύο πλευρών, ώστε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες και παραστάσεις προς τους διοικούντες της τοπικής μας Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι μπορούν και πρέπει να συμβάλουν στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και επέκτασης αυτής μας της προσπάθειας, ώστε να επωφεληθεί μεγαλύτερος αριθμός δημοτών και περιοχών, κάτι που θα έχει θετικό κοινωνικό αντίκτυπο και αμοιβαίο όφελος για τα μέλη μας, αλλά και για τις προσφερόμενες υπηρεσίες από την επιχείρηση του Αστικού ΚΤΕΛ.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αθανάσιος Τσίγκας

Δέσποινα Παρασκευοπούλου