Η Λεσβιακή Παροικία γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα- Τιμηθηκε η Αναστασία Αντωνέλλη για την κοινωνική προσφορά της στο Δήμο Λέσβου

Η Λεσβιακή Παροικία γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα


Η Λεσβιακή Παροικία γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα με μια επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Συλλόγου στην Αθήνα, με τιμητική προσκεκλημένη και ομιλήτρια την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Λεσβιακή Παροικία απένειμε στην κα Αντωνέλλη, Τιμητικό Δίπλωμα για την κοινωνική προσφορά της στο Δήμο Λέσβου.

Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την σημαντική και πολυδιάστατη δράση και προσφορά των κοινωνικών δομών του Δήμου Λέσβου και τη συστηματική δουλειά που γίνεται στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.


Στις δύσκολες αυτές εποχές που πολλοί συμπολίτες μας δοκιμάζονται, ο Δήμος Λέσβου και οι κοινωνικές του υπηρεσίες έχουν να επιδείξουν ένα πλούσιο έργο, στοχεύοντας πάντοτε στην ουσιαστική και πολύπλευρη στήριξη των ευπαθών και ευαίσθητων ομάδων.