Στον Δήμαρχο Λέσβου ο Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Ασφάλειας της Μάλτας

Στον Δήμαρχο Λέσβου ο Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Ασφάλειας της Μάλτας


Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Λέσβο ο Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Ασφάλειας της Μάλτας, Καρμέλο Αμπέλα, Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου και ο Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Ασφάλειας της Μάλτας, Καρμέλο Αμπέλα, που η χώρα του ασκεί την προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, όπου αφού τους καλωσόρισε, τους ενημέρωσε σχετικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό και τις σχετικές ενέργειες & δράσεις του Δήμου Λέσβου.

Ο κ. Γαληνός, ευχήθηκε στον Αμπέλα, καλή δύναμη και επιτυχία στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επανέλαβε ότι η Λέσβος ενσαρκώνει τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες πάνω στις οποίες στηρίζεται το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. 

Ο κ. Αμπέλα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους κατοίκους της Λέσβου γιατί κράτησαν ψηλά τα ιδανικά του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης στις κρίσιμες αυτές ώρες για την Ευρώπη και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εξαιρετική κατάσταση του Δημοτικού Κέντρου, στον Καρά Τεπέ.


Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος χάρισε στους κ. Αμπέλα και Αβραμόπουλο εκδόσεις με θέμα την ιστορία και τον πολιτισμό της Λέσβου.