Betmasters.gr: Μια εφικτή και μια ουτοπική ανατροπή

Η Ντόρτμουντ μπορεί, με τη Μπάρτσα όμως τί γίνεται;


Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ντόρτμουντ βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Φυσικά, όχι στον ίδιο βαθμό. Το ζήτημα είναι ότι και οι δύο ψάχνουν την ανατροπή των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου, αν θέλουν να βρεθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με λίγα λόγια η Τετάρτη κρύβει μεγάλες συγκινήσεις.

Μπες εδώ αν ψάχνεις δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος.

Μπαρτσελόνα - Παρί: Στο Παρίσι παρουσίασε το χειρότερο πρόσωπο που έχουμε δει τα τελευταία 10 χρόνια. Η ήττα με 4-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Μπαρτσελόνα, η οποία όμως είναι τεράστια ομάδα και θα μπει στο Καμπ Νου για να παλέψει μια επική ανατροπή. Το έργο της φυσικά και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, μιας και η Παρί δεν αστειεύεται. Οι παίχτες της μασούσαν σίδερα και τα είχαν... μαζεμένα στους Καταλανούς τους οποίους κυριολεκτικά διέλυσαν. Σε κάθε περίπτωση το ματς θα είναι ανοιχτό και ενδείκνυται για live bet.

Ντόρτμουντ - Μπενφίκα: Όχι τόσο εμπορικό παιχνίδι όσο το έτερο της βραδιάς, ωστόσο η αγωνία είναι μεγάλη. Ο Μήτρογλου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο ματς. Το 1-0 των Πορτογάλων είναι φυσικά αναστρέψιμο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των Βεστφαλών. Το "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" εννοείται ότι θα είναι κατάμεστο και θα παίξει τον ρόλο του στην προσπάθεια για ανατροπή.

Άλλα δύο εξ αναβολής ματς μάς δίνουν εναλλακτικές επιλογές. Το πρώτο προέρχεται από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πρόκειται για το Λα Κορούνια - Μπέτις που κυρίως έχει μεγάλη σημασία για την παραμονή των γηπεδούχων στην κατηγορία. Το δεύτερο αφορά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει την ευκαιρία να ρίξει κάτω από τους 10 βαθμούς τη διαφορά από την Τσέλσι και να προσπεράσει την Τότεναμ στη δεύτερη. Αντίπαλός της στο "Έτιχαντ" η Στόουκ του Χιουζ που δεν παραδίνεται εύκολα, όμως έχει σαφώς δύσκολο έργο.