Όχι κι έτσι ρε Καλλονή……- Την τέλειωσε στο 95΄ ο κακός και προκλητικός Άρης- Καλλονή-ΑΡΗΣ 0-1

Ο Άρης ήταν κάκιστος κόντρα στην Καλλονή, όμως χάρη σ’ ένα γκολ του Ίλιτς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-1)

Ο Άρης με γκολ του Ίλιτς σε νεκρό χρόνο πέρασε από την Μυτιλήνη, επικρατώντας 1-0 της Καλλονής. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι, ωστόσο το ζητούμενο ήταν το τρίποντο και ειδικά μετά την «γκέλα» της Λαμίας στην Ελευσίνα.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο πρώτο λεπτό οι «κίτρινοι» άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Ίλιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο σε τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά είχαν παθητικό ρόλο, θέλοντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Στο 15ο λεπτό ο τεχνικός του Άρη αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή, με τον Μπαργκάν να τραυματίζεται και να βγαίνει εκτός.

Η Καλλονή έκανε αισθητή την παρουσία της στο 21ο λεπτό,με τον Διούδη να απομακρύνει το σουτ του Λαμπράκη.

Ο Άρης είχε ένα τρίλεπτο «φωτιά», αλλά Καπνίδης και Τάτος  (στο 25’ και στο 27’) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να δώσουν προβάδισμα στον Άρη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ κακός, με τις δύο ομάδες να υποπίπτουν σε πολλά λάθη.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Άρη να έχει σημαντικά προβλήματα στην ανάπτυξη και στη δημιουργία των φάσεων.

Η Καλλονή απείλησε το 60’, αλλά ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Λίταινα.

Ο Κωστενόγλου στο τελευταίο εικοσάλεπτο με διορθωτικές αλλαγές θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα του, αλλά η κακή εικόνα παρέμεινε.

Η τελευταία καλή ευκαιρία για τον Άρη έγινε στο 79’, όταν Ίλιτς και Τάτος συνεργάστηκαν άψογα , αλλά το σουτ του αρχηγού απομακρύνθηκε από τον Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, οι «κίτρινοι» πήραν αυτό που ήθελαν με «buzzer beater» του  Ίλιτς στο 90+5'.

ΣΚΟΡΕΡ: 90+5' Ίλιτς

Καλλονή (Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκάρης, Λιταίνας, Σβόλιτς, Λαμπράκης, Σισέ (22′ λ.τρ. Αγριμάκης), Σοφιάνης

Άρης (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ρόβας, Τάτος, Πίτου, Ντούνης, Μπαργκάν (18′ λ.τρ. Καπνίδης), Ίλιτς


Διαιτητής: Σπυρίδων Μιχελής (Πειραιά)