STOP σε μεγαλέμπορους - Θα «πλημμύριζαν» με ναρκωτικά τη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών ένας Έλληνας και μία Ουρκανή που θα μετέφεραν με τις αποσκευές τους μεγάλη ποσότητα κάνναβης στην Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν στο Λιμάνι του Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ένας 61χρονος 'Έλληνας και μία 56χρονη Ουκρανή, για κατοχή με σκοπό την εμπορία, ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκαν οι δράστες, σε πύλη εισόδου του Λιμένα Πειραιά, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, έχοντας πρόθεση να ταξιδεύσουν με πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Μυτιλήνη και αποφασίσθηκε ο έλεγχός τους.

Μετά από έρευνα σε ταξιδιωτική βαλίτσα που κατείχαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 10.800 γραμμαρίων, ποσότητα που κατείχαν με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή της.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.