Η συνάντηση κορυφής.. της γνωστής sexy χορεύτριας Αναστασίας Γιουσεφ με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην Μυτιλήνη (VID)

Απ όλα είχε η επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στην Μυτιλήνη…

Selfie, περίπατο στην αγορά, ρακί σε ψητοπωλείο, καφέ με νέους στην προκυμαία, περίπατο στην Μόρια… και συνάντηση της γνωστής και sexy χορεύτριας Αναστασίας Γιουσεφ με τον Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτή Β' Αθηνών της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η γνωστή και sexy χορεύτρια Αναστασίας Γιουσεφ βρίσκεται το τελευταίο διήμερο στην Μυτιλήνη καθώς χτες χόρεψε στο γνωστό κατάστημα της Μυτιλήνης Queen και σήμερα θα πάει μια βόλτα ως την μακρινή Άγρα για να χορέψει και εκεί στο γνωστό μπαρ MUST.

Η Αναστασία Γιουσεφ βλέποντας όλο αυτόν τον χαμό που επικρατούσε εξω από το δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης λόγο της ομιλίας του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτακη, στάθηκε έξω από το δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης και μόλις έκανε την εμφάνιση του ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.. ..άρχισε να του δίνει συγχαρητήρια για το έργο του αλλά και για την μεταναστευτική πολιτική, μάλιστα η ίδια δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβασε το ξεκαρδιστικό βίντεο στο instagram γράφοντας σαν λεζάντα «Βουλευτή δεν με θέλατε; Ορίστε το ξεκίνημα μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο: