Κορίτσια ετοιμαστείτε! O GEORGE MANIKAS GUEST DJ στο @MARUSH #02/03/17 (ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

Για μία special μοναδική εμφάνιση στην Μυτιλήνη… λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor»!


Το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί, τα φλας είναι έτοιμα να ανάψουν και το «MARUSH» περιμένει να υποδεχτεί την ΠΕΜΠΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 το top model Γιώργο Μανίκα καθώς και τους Λέσβιους σε μια βραδιά που θα αλλάξει τα δεδομένα στην περιοχή της προκυμαίας Μυτιλήνης…

Δεν μπορούσε να βρεθεί πιο ιδανικός καλεσμένος από το Γιώργο Μανίκα για το MARUSH.

Μοντέλο - Επιχειρηματίας - Party animal - Παρουσιαστής και πολλά ακόμα!
Κάπως έτσι καλύψαμε την πολύπλευρη προσωπικότητα του!

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε από την τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή “Wanted” στον ΑΝΤ1, όμως εκτός από το μόντελινγκ ασχολείται και με επιχειρήσεις...

Στο MARUSH θα κάνει μια guest εμφάνιση για να μας διασκεδάσει με μουσική, "πειράγματα" και... ότι προκύψει!

Να είστε σίγουροι πως θα περάσετε σούπερ γιατί το διασκεδάζει αυτό που κάνει και μπορεί να παρασύρει και άλλους μαζί τους!

Γεννημένος το 1986, ο Γιώργος Μανίκας ξεκίνησε από το χωριό Αντίκυρα της Βοιωτίας για να σπουδάσει Στατιστική Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Η σχέση του με μια κοπέλα που εργαζόταν την εποχή εκείνη ως μοντέλο τον κάνει να στραφεί στον χώρο του modeling. Ο Μιχάλης Ασλάνης και ο Μάκης Τσέλιος τον αποθεώνουν και ο νεαρός Γιώργος βρίσκεται γρήγορα εκεί όπου χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας μόδας: στην Ιταλία. Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ φωτογραφίζεται για το look book των Dolce & Gabbana και καταφέρνει να μονοπωλήσει τις πασαρέλες του εξαιρετικά απαιτητικού Ermenegildo Zegna.

«Εκανα ταξίδια, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους και έβγαλα χρήματα από μια δουλειά που συνδυάζεται με διασκέδαση. Οι Ιταλοί με έκαναν να αντιληφθώ τι σημαίνει πραγματικό γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του, ο Γιώργος Μανίκας.

Έναρξη: Μετά τις 23:00!

ΠΕΜΠΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.com


INFO


Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.com