Betmasters.gr: Ποδαρικό σε ΟΑΚΑ, Φάληρο και λονδρέζικο ντέρμπι

Τετάρτη με Σούπερ Λίγκα, Φούτμπολ Λιγκ και Τότεναμ - Τσέλσι.


Η επιστροφή της Σούπερ Λίγκας είναι γεγονός. Εχθές διεξήχθησαν οι δύο πρώτοι αγώνες της 1ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί, και σήμερα είναι η σειρά της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να κάνουν ποδαρικό στο 2017. Επίσης, επιστρέφει και η Φούτμπολ Λιγκ με οχτώ αναμετρήσεις. Η μέρα κλείνει με το μοναδικό παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ, το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι. Τα προγνωστικά των betmasters θα σάς κάνουν παρέα.

Στη Σούπερ Λίγκα το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοι" μπαίνουν στο νέο έτος σε θέση ισχύος όσον αφορά στη βαθμολογική κατάταξη, όμως δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους. Είναι ικανός ο Αστέρας να πάρει κάτι καλό στην πιο δύσκολη έδρα της Ελλάδας; Στόχος της ΑΕΚ είναι να γυρίσει σελίδα και να ξεχάσει τις κακές εμφανίσεις του 2016. Το πρώτο ματς του 2017 παίζεται στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Την ίδια ώρα (17:15) η ΑΕΛ υποδέχεται τη Βέροια που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ νωρίτερα η δυνατή στο νησί της Κέρκυρα φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Ατρόμητο.

Για την Φούτμπολ Λιγκ διεξάγονται κομβικά παιχνίδια για τη διαμόρφωση της βαθμολογίας. Ένα από αυτά είναι το Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης. Η "ελαφρά ταξιαρχία" έχει θέσει στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και το ματς στην Κρήτη θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΗ που θα πρέπει να περάσει από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα, ενώ η Λαμία έχει έξοδο στην έδρα του Παναιγιάλειου ο οποίος παλέυει για την παραμονή του. Στις Σέρρες δοκιμάζεται ο Αχαρναϊκός που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο ξεκίνημα της σεζόν. Αιγινιακός - Καλλονή, Πανθρακικός - Χανιά, Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανελευσινιακός και Σπάρτη - Τρίκαλα τα υπόλοιπα ματς.

Τέλος, με ματσάρα κλείνει η 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Το Λονδίνο σείεται, καθώς η Τότεναμ υποδέχεται στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" την Τσέλσι. Τα "σπιρούνια" δεν έχουν χάσει εντός έδρας αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα και οι "μπλε" προέρχονται από ένα σερί 13 νικών. Οπότε καταλαβαίνετε πως θα "χυθεί αίμα" στο συγκεκριμένο ματς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.