Δωδεκαμελής Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Εθελοντική Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική στα Λουτρά-Στις 22/02 η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

- Με δημιουργική εθελοντική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας συγκροτήθηκε στα Λουτρά δωδεκαμελής Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Εθελοντική Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική, Ανοιχτή στη συμμετοχή κάθε συγχωριανού και συγχωριανής που θα ήθελε να βοηθήσει.

- Ήδη έχουν γίνει 3 συναντήσεις και ξεκίνησαν προετοιμασίες για την διοργάνωση ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Φεβρουαρίου 2017, στην Αίθουσα Πολιτισμού Λουτρών, στις 4.30 – 9.30 το απόγευμα.

Μια εβδομάδα πριν, την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Φεβρουαρίου στο Ιατρείο Λουτρών
5 – 7 μμ, θα γίνει Προληπτική Εξέταση Αιματοκρίτη (κ.λπ.) για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν ο Εφημέριος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λουτρών, η Δημοτική Κοινότητα Λουτρών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρών «Το Λιοστάσι», ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λουτρών καθώς και ο «ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΏΝ».

Καλούμε τους συγχωριανούς και τις συγχωριανές μας, να στηρίξουν τις προσπάθειες Κοινωνικού Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης στο χωριό μας.