GGO

OYZO

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου με 19 θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε τακτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, που θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ώρα 18:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Κουντουριώτη 1, Μυτιλήνη), με τα παρακάτω θέματα:

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α     Δ Ι Α Τ Α Ξ Η
ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                            Εισηγητής: κ. ΓΑΛΗΝΟΣ
1.
Επανάληψη της ψηφοφορίας για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 55767/6-10-2016 προκήρυξη του Δήμου Λέσβου
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ                                                                   Εισηγητής: κ. ΨΑΝΗΣ
2.
Σύνταξη Ψηφίσματος για επίσπευση -εκ μέρους του Υπουργείου  Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου- των διαδικασιών υλοποίησης του έργου της Νότιας Παράκαμψης Μυτιλήνης
ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥ & Ε. Π. Ζ.               Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ
3.
Μεταβίβαση άδειας περιπτέρου ΤΖΑΤΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, λόγω διαδοχής
4.
Έγκριση σήμανσης του δρόμου στην περιοχή «ΚΑΛΑΜΙΑΡΗ» της Τοπικής Κοινότητας Παναγιούδας
ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ                                     Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα ΑΝΤΩΝΕΛΗ
5.
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 134/2016 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου» με θέμα «12η τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016»
ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ       Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ
6.
Καθορισμός του τέλους χρήσης των χώρων για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στο Δήμο Λέσβου για το έτος 2017 και εξής
7.
Παράταση του χρόνου εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης «ΔΕΠΤΑΜ» του πρώην Δήμου Μυτιλήνης
8.
Έγκριση εκκαθάρισης και οριστικής λύσης της Δημοτικής Επιχείρησης «ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΜΙΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ»
9.
Αποδοχή αιτήματος Νείλου Γ. Πιτσινού, Ιωάννη Κ. Δεληογλάνη και Στυλιανού Γ. Βαβαλιάρου, συμπραττόντων μελετητών, για εξωδικαστικό συμβιβασμό με το Δήμο Λέσβου
10.
Έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο: ««ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ α) ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και β) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ»,  ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΖΑΧΑΡΕΙΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», ΞΕΝΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ,  ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ & ΤΟΥ ΝΠΔΔ»
11.
Έγκριση αιτιολόγησης προμήθειας γάλακτος τύπου εβαπορέ για ανάγκες εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου & του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας  & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου
12.
Έγκριση διαγραφής βεβαιωμένων οφειλών
ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                           Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΤΖΙΜΗΣ
13.
Έγκριση διενέργειας  προμήθειας «λαμπτήρων, φωτιστικών σωμάτων και ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση: α) του δημοτικού φωτισμού Δήμου Λέσβου & β) φωτισμού και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων δημοτικών κτιρίων »
14.
Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «Ασφαλτόστρωση Δημοτικής Οδού Σκάλας Λουτρών»
15.
Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «Επισκευαστικές Εργασίες στο Ειρηνοδικείο Πολιχνίτου (Ιδιοκτησίας Δήμου Λέσβου) για τη μεταστέγαση του Νηπιαγωγείου Πολιχνίτου»
16.
Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση Ζημιών στο Γυμνάσιο Άντισσας»
17.
Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ»
18.
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής  παραλαβής του έργου «Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Λουτρών», αναδόχου ΜΙΝΑΒΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.
19.
Έγκριση 2ου Τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου «Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Λουτρών», αναδόχου ΜΙΝΑΒΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

e-mail: lesvospost@gmail.com