Άφιξη του Αϊ Βασίλη παραμονή πρωτοχρονιάς στην «Κόκκινη Πλατεία» της Μυτιλήνης

Άφιξη του Αϊ Βασίλη παραμονή πρωτοχρονιάς στην «Κόκκινη Πλατεία»

Μετά την ολοκλήρωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Χριστούγεννα 2016 – 17: Η Μυτιλήνη … στα γιορτινά της”, από σήμερα Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016, ξεκινούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που αναφέρονται στην Πρωτοχρονιά και οι οποίες θα διεξαχθούν τόσο στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό”, όσο και στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Οι δραστηριότητες, θα κορυφωθούν το Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016, με την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση, που φέρει τον τίτλο “Η Κόκκινη Πλατεία !!!”, σύμφωνα με την οποία, στις 11 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση των Αγιοβασίλιδων της Μυτιλήνης και φωτογράφηση στην Πλατεία Σαπφούς. Θα ακολουθήσει ομαδικό “σεριάνι” και κάλαντα στην αγορά, μαζί με τις χορωδίες και τις μπάντες της πόλης, μεταξύ των οποίων και η χορωδία “Animato”, μοιράζοντας ευχές και “δώρα έκπληξη” στους περαστικούς, ώστε να … “κοκκινίσει” και η Ερμού.

Η Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων, προσκαλεί όλους τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης (μικρούς και μεγάλους), να έρθουν στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” ντυμένοι Αγιοβασίληδες και να συμμετέχουν στην ομαδική πρωτοχρονιάτικη “βόλτα”.

Το απόγευμα στις 6 μ.μ., θα ακολουθήσει η καθιερωμένη άφιξη και υποδοχή του Άγιου Βασίλη στην … “Κόκκινη Πλατεία” !!! Ο Άγιος Βασίλης, θα φθάσει στην πόλη, εν μέσω πολλών εκπλήξεων και happenings, για να μοιράσει δώρα στα παιδιά της Μυτιλήνης. Κεράσματα, κρασί και εδέσματα για μικρούς και μεγάλους, σ’ ένα ξέφρενο party υποδοχής του νέου χρόνου. Ζωντανή έντεχνη ελληνική & ξένη μουσική από το συγκρότημα “Τα φώτα απέναντι”. 

Το “αγιοβασιλιάτικο ντύσιμο”, συστήνεται και για την απογευματινή εκδήλωση !!!  


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!