Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων "ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ" στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο Δήμος Λέσβου & Η ART Angels Relief Team παρουσιάζει: Συναυλία "ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ" 


για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

ΠΕΜΠΤΗ 15.12.2016 8:30 μμ. έως 10 μμ., Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λέσβου, η ART Angels Relief Team, η πλατφόρμα μουσικής εκπαίδευσης που λειτουργεί στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών του Δήμου Λέσβου στο Καρά Τεπέ, παρουσιάζει συναυλία με ελεύθερη είσοδο την 15η Δεκεμβρίου, που προβάλλει Παιδιά και Νέους από το Κέντρο Φιλοξενίας και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες. Στους καλλιτέχνες που εμφανίζονται περιλαμβάνονται μέλη του σχήματος Barrios Orquestados από την Ισπανία, ο Αλέξανδρος Χαλάψης – φημισμένος βιολονίστας Ελληνορωσικής καταγωγής, ο Forrest Gray, συνθέτης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και η Μαρία Φραντζέσκα Ρόκκα Αρμπελάεζ, βραβευμένη Ελληνοκολομβιανή βιολονίστα, τελειόφοιτη της Ακαδημίας Μουσικής και Χορού της Ιερουσαλήμ, και Συντονίστρια του μουσικοπαιδαγωγικού προγράμματος της ART. Επίσης παρουσιάζονται η Παιδική Χορωδία του Ωδείου «Σκαλκώτας» και η Χορωδία Δήμου Λέσβου «Νίκος Μυρογιάννης», σε καλλιτεχνική διεύθυνση Λίας Κεφαλά καθώς και τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου.

Η συναυλία αποτελεί το αποκορύφωμα μηνών προετοιμασίας και σχεδιασμού, και παρουσιάζει ένα συναρπαστικό, ποικίλο πρόγραμμα, που εκτείνεται από τον Béla Bartók και παραδοσιακά κάλαντα, μέχρι το Twinkle Twinkle LittleStar!

Η συναυλία    εντάσσεται στον προγραμματισμό  του νέου Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Λέσβου ART " Γέφυρες".

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε αυτή τη χαρούμενη εορταστική εκδήλωση, για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι τη δύναμη της μουσικής, και τη δυνατότητά της να υπερβαίνει τα εθνικά και γλωσσικά όρια. Θεωρούμε ότι αρμόζει στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, μόλις λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, να πραγματοποιήσουμε μια συναυλία που πανηγυρίζει την αλληλεγγύη, την αποδοχή και την διαφορετικότητα. Η υποστήριξη της Κυβέρνησης των Καναρίων Νήσων μας τιμά, με τη γενναιόδωρη συμφωνία παρουσίασης των εξαίρετων ταλέντων τους στην τοπική μας θεατρική αίθουσα! Η συναυλία αρχίζει στις 8:30 μμ. και η είσοδος είναι ελεύθερη. Ελάτε μαζί μας να την παρακολουθήσετε!

Απευθείας μετάδοση από την ΕΡΑ Αιγαίου και το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ


Ας υποστηρίξουμε όλοι τον σκοπό της συναυλίας, φέρνοντας μαζί σας καινούργια παιχνίδια ή παιδικά παπούτσια, που θα διανεμηθούν στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.