Χριστουγεννιάτικα χαμογέλα γέμισε η Πλατεία Σαπφούς- Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο από τον Δήμαρχο Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Χριστουγεννιάτικα χαμογέλα γέμισε η Πλατεία Σαπφούς

Έξι μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και η Μυτιλήνη έχει φορέσει “τα καλά της” με περισσότερο φως, παιδικά χαμόγελα και πολύ μουσική.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (16/12), ο Δήμαρχος Λέσβου άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί μέσα στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Σαπφούς, ευχόμενος καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευχαριστώντας τις ομάδες εθελοντών που οργάνωσαν τις εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι την ημέρα των Φώτων.

Συμμετείχαν η μπάντα του Στρατού, η Χορωδία Μυτιλήνης “Νίκος Σκαλκώτας”, το Χορευτικό Τμήμα του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητας, ο Χοροαθλητικός Σύλλογος “DANZA PASION” και Ισπανοί μουσικοί με κόντρα μπάσο, τσέλο, βιόλα και βιολιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προηγήθηκε “μουσική πομπή” με κάλαντα, τραγούδια και χορούς, που ξεκίνησε στις 8:30 μ.μ. από την Επάνω Σκάλα, και διάνυσε την Ερμού και την Προκυμαία όπου και κατέληξε στην Πλατεία Σαπφούς. Στην έναρξη των εκδηλώσεων προσφέρθηκαν μελομακάρονα κουραμπιέδες και ζεστό γλυκό κρασί.  

Η Νάσια Δαφιώτη όπου ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης διασκέδασε τα μικρά παιδιά ενώ δεν έλειψε ο Άγιος Βασίλης και οι ζογκλέρ .