ΒΟΗΘΗΣΤΕ: Οικογένεια έμεινε χωρίς ρούχα και οικιακές συσκευές στην Βρισα Λεσβου μετά από φωτιά στην μονοκατοικία τους

Οικογένεια έμεινε χωρίς ρούχα και οικιακές συσκευές 

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε οικογένεια, ωφελούμενη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, της οποίας  το νοικοκυριό καταστράφηκε προχθες, από πυρκαγιά στο σπίτι της .

Συγκεκριμένα η κα Αντωνέλλη, αναφέρει:

Την Τρίτη,πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι ζευγαριού οι οποίοι είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, κατάστρεψε τα πάντα.

Έτσι, για άλλη μια φορά και μέχρι την εκταμίευση της προβλεπόμενης από το Νόμο χρηματικής ενίσχυσης της οικογένειας από τον Δήμο μας, κάνω έκκληση σε όλους, να βοηθήσουμε την οικογένεια προκειμένου να ξαναστήσει το σπιτικό της.

Όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι για να λειτουργήσει, κάηκαν ολοσχερώς. Χρειάζονται τα πάντα: ηλεκτρικές συσκευές, κλινοστρωμνή (σεντόνια, κουβέρτες, μοκέτες κ.λ.π.), κουζινικά κάθε είδους κ.λ.π.

Επίσης κάηκαν και όλα τους τα ρούχα. Τους προμηθεύσαμε εμείς από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, αλλά χρειάζονται κι άλλα. Ο άνδρας είναι μεσαίου ύψους και αδύνατος, φοράει 42 νούμερο παπούτσια. Η γυναίκα, η οποία πάσχει και από σοβαρό χρόνιο νόσημα, φοράει μεγάλο νούμερο ένδυσης (large) και παπούτσι νούμερο 38.

Είμαι σίγουρη ότι, όλοι μαζί δεν θα αφήσουμε αυτούς τους άτυχους ανθρώπους να σκεφθούν «όπου φτωχός κι η μοίρα του». Αυτή τους την ατυχία,  με έμπρακτο νοιάξιμο ως κοινωνία, θα την αντιμετωπίσουμε.


Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει, παρακαλώ να τηλεφωνήσει στο 22510-27501 και 22510-45202, εσωτερ. 2, την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό κ. Βούρου Μαρία, για να δηλώσει τι θέλει να προσφέρει.