Εκλογές στον ΟΕΕ- Διακήρυξη παράταξης Βόρειο-Ανατολικό Αιγαίο- Οι υποψήφιοι στην Λέσβο

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ


Η παράταξη ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αποτελεί μία συλλογική και ενωτική κίνηση προερχόμενη από τις πρώην παρατάξεις (Ενωτική κίνηση οικονομολόγων Ανατολικού Αιγαίου και Ανεξάρτητοι οικονομολόγοι Ανατολικού Αιγαίου) οι οποίες αποτελούν και τον κορμό της απερχόμενης διοίκησης του 13ου Π.Τ. Ανατολικού Αιγαίου του ΟΕΕ.

Οι εξελίξεις που αφορούν τον οικονομικό κλάδο και οι συνθήκες που αφορούν το μέλλον των νησιών μας, μας καλούν πλέον σε κοινό αγώνα , ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μακριά από κομματικές  παρατάξεις και διαχωρισμούς για το κοινό καλό του κλάδου και των νησιών μας.
Επιθυμούμε με τη βοήθειά σας, να διασφαλίσουμε και να εξελίξουμε παραπέρα όλα όσα την προηγούμενη θητεία μας,  αποτέλεσαν τον απολογισμό μιας επιτυχημένης πορείας.

Πιστοί στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του 13ου Π.Τ., επιθυμούμε  με καίριες παρεμβάσεις στα κοινωνικοοικονομικά φλέγοντα ζητήματα των νησιών μας (μεταναστευτική κρίση, μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, οικονομική κατάρρευση),  να συμβάλλουμε με θετικές προτάσεις στην επίλυση των προβλημάτων.

Με συνεχή και επίκαιρα σεμινάρια και ενημερώσεις αναφορικά με τη φορολογική, εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία, θέματα του αναπτυξιακού νόμου, καθώς και με τοποθετήσεις και προτάσεις προσπαθούμε να συμβάλλουμε βελτιώνοντας το γνωστικό επίπεδο των συναδέλφων.

Στόχος  μας επίσης είναι  να επιτύχουμε τη διασφάλιση του επαγγέλματος και του κλάδου μας υπό τη σκέπη ενός κώδικα δεοντολογίας που θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα του οικονομολόγου-λογιστή.

Να επιτύχουμε μέσα από ουσιαστικές παρεμβάσεις τον σεβασμό που αξίζει στο επάγγελμα του Οικονομολόγου-Λογιστή-Φοροτεχνικού, ειδικότερα στις μέρες μας που τόσο δοκιμάζεται και έχει αποκτήσει επιπλέον φορτία λόγω των οικονομικών συγκυριών στη χώρα μας.
Με μια Ανατρεπτική  Σύμπραξη ανεξαρτησίας , ο κοινός μας  στόχος γίνεται η Πάλη για το Μέλλον των νησιών μας.

Να διατηρήσουμε το 13ο Π.Τ. του Ο.Ε.Ε. ως βασικό μοχλό πίεσης και παρέμβασης στα καίρια οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα των νησιών μας και να μη μένουμε στο περιθώριο αλλά ενεργά και ομαδικά να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον κλάδο μας, για τα νησιά του ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, για το μέλλον μας, για τις ζωές μας!

Όχι άλλα συνειδητά ψέματα, ελάτε και εσείς  μαζί μας.Σας θέλουμε συμμάχους και συνοδοιπόρους για τη συνέχιση του δύσκολου έργου μας. Να είστε εκεί στις 11 Δεκεμβρίου

Υποψήφιοι συνδυασμού: 1.ΒερρήςΠαντελέων (ΛΕΣΒΟΣ),             2. Καλογήρου Δημήτρης (ΣΑΜΟΣ)
                                          3.Καρέκος Παναγιώτης (ΛΕΣΒΟΣ),        4. Κατερνέλης Ελευθέριος (ΛΕΣΒΟΣ)
                                          5.Κατουσέλλης Γεώργιος (ΛΕΣΒΟΣ),     6. Μπαρούτης Παναγιώτης (ΛΕΣΒΟΣ)
                                          7.Νικολού Ιωάννα (ΛΕΣΒΟΣ),                 8.Πανσεληνάς Ευστράτιος (ΛΕΣΒΟΣ)

                                          9.Χατζηπαναγιώτη Ξανθή (ΛΕΣΒΟΣ), 10. Χρυσούλη Άννα (ΧΙΟΣ)