Betmasters.gr: Μπάρτσα, Παρί και Νέα Σμύρνη.

Μεγάλα ματς στην Ευρώπη, κι από Ελλάδα, Πανιώνιος - Παναθηναϊκός.


Σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Ελλάδα, ξεχωρίζει το πολύ σημαντικό ματς, Πανιώνιος - Παναθηναϊκός. Φυσικά, οι tipsters του betmasters είναι σε εγρήγορση και τα προγνωστικά τους θα είναι έτοιμα από νωρίς.

Στην Ελλάδα, είναι σαφές οτι το ματς της ημέρας είναι το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" έχασαν με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν νέα γκέλα κόντρα στον Πανιώνιο. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι Νεοσμυρνιώτες διαθέτουν εξαιρετική ομάδα και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους χάνουν δύσκολα. Ο Ολυμπιακός λογικά δεν έχει πρόβλημα κόντρα στην Κέρκυρα στο Καραϊσκάκης, ενώ στα υπόλοιπα ματς έχουμε: Λεβαδειακός - Ηρακλής και Παναιτωλικός - Ξάνθη.
Στην Αγγλία, ο πιο σημαντικός σημερινός αγώνας είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γ. Χαμ. Η διαφορά τους στον βαθμολογικό πίνακα είναι μεγάλη, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Λονδρέζοι δεν είναι για τόσο χαμηλά. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο είναι ήδη πολλούς βαθμούς μακριά από την κορυφή, οπότε δεν έχει περιθώρια για γκέλες. Η Άρσεναλ ήταν τυχερή που πήρε βαθμό στο Όλντ Τράφορντ και τώρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στη Μπόρνμουθ. Το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας είναι το Σαουθάμπτον - Έβερτον, ενώ θα γίνει και το παιχνίδι Γουότφορντ - Στόουκ.

Στην Ισπανία, πάρα πολύ δυνατό ματς αναμένεται να γίνει ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έκαναν μεγάλη γκέλα κόντρα στη Μάλαγα στο Καμπ Νου και πλέον είναι πολύ κάτω από τη Ρεάλ στη βαθμολογία. Οπότε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα γι αυτούς από τη νίκη. Η Σοσιεδάδ κάνει την καλύτερή της σεζόν τα τελευταία χρόνια και μέσα στην έδρα της φέτος έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία μόνο ήττα σε έξι αγώνες. Σημαντικό παιχνίδι είναι και το Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έχουν μείνει πολύ μακριά από την κορυφή και κάνουν την χειρότερη τους σεζόν την τελευταία δεκαετία. Οι Βάσκοι θέλουν πολύ τη νίκη, για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Για την Μπουντεσλίγκα, διεξάγονται δύο ματς. Στο Βερολίνο, η Χέρτα αντιμετωπίζει τη Μάιντς, ενώ στην κοιλάδα του Ρουρ, η Σάλκε παίζει με τη Ντάρμσταντ. Η Χέρτα είναι κοντά στην κορυφή και θα παλέψει πολύ για το τρίποντο, ενώ η Σάλκε δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά και τώρα που έχει συνέλθει, χρειάζεται να πάρει βαθμούς.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον κεντρίζει ο αγώνας της Γένοβας, ανάμεσα στη Τζένοα και τη Γιουβέντους. Η "βέκια σινιόρα" είναι στην κορυφή και εκεί θέλει να παραμείνει. Όμως η Τζένοα διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρας στη Serie A, καθώς μετράει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε έξι αγώνες. Η μεγάλη αντίπαλος της Γιούβε για τον τίτλο, η Ρόμα, υποδέχεται την Πεσκάρα. Το πρόγραμμα ανοίγει με το ματς της Παλέρμο με τη Λάτσιο, με τους φιλοξενούμενους να παλεύουν για να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Το ματς της ημέρας στη Γαλλία είναι σαφώς το Λυών - Παρί. Μπορεί φέτος να μην παλεύουν και οι δύο για τον τίτλο, αφού η Λυών έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Όμως, παρότι δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, η Λυών είναι πάντα δυναμική μέσα στην έδρα της. Η Παρί είναι ακόμη το φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα, όμως αν συνεχίσει τις απρόσμενες γκέλες κινδυνεύει να μείναι αρκετά πίσω από Νις και Μονακό. Η πρωτοπόρος Νις, δίνει σχετικά εύκολο ματς με τη Μπαστιά, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια κρίνεται το αν θα μπορέσει τελικά η Νις να παραμείνει ως το τέλος στη διεκδίκηση του τίτλου.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.