Προκαλεί η Χρυσή Αυγή- Στην Λέσβο Κασιδιάρης-Λαγός παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου για το μεταναστευτικό- Ανησυχία στις αρχές

Σε ισχυρή δοκιμασία ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου θα βρεθεί η Λέσβος.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο θα βρεθούν οι βουλευτές της Χ.Α Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιήσουν ομιλία στις 16:00 για το μεταναστευτικό σε ξενοδοχείο της Θερμής.

Οι βουλευτής, αναμένονται  να επισκεφτούν και τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, επί της οδού Ικτίνου όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας στόχος τους θα είναι να συσπειρώσουν τα μέλη της Χ.Α στην Λέσβο με σκοπό να εγγραφούν κι άλλα μέλη..

Οι Βουλευτές της Χ,Α θα μιλήσουν επίσης και για το μεταναστευτικό όπου είναι το σήμα κατατεθέν της Λέσβου πλέον γι αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε πολίτες και φορείς του νησιού

Αντιδράσεις για την επίσκεψη

Είδη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε στέκια φοιτητών επικρατεί αναβρασμός για την επικείμενη επίσκεψη Κασιδιάρη-Λαγού στην Μυτιλήνη.

Οι Αστυνομικές αρχές σύμφωνα με πληροφορίες είδη ετοιμάζουν ένα σχέδιο για να μην γίνουν επεισόδια από τυχών αντιρατσιστικές πορείες σωματείων και αναρχικών οργανώσεων.

Σίγουρα την 16η Νοεμβρίου το κέντρο της Μυτιλήνης θα είναι φρούριο και δε η περιοχή γύρω από τα γραφεία της Χ.Α. Σίγουρα ισχυρά μέτρα ασφαλείας θα έχει και η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο στην Θερμή.

Αναλυτικά αυτούσια η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των κατοίκων της Χίου και της Λέσβου οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης και Ιωάννης Λαγός θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα οποία η ανθελληνική κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε απέραντα "hot spot", βρίσκονται σε ένα καθεστώς άτυπης κατοχής από τις ανεξέλεγκτες ορδές χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας για επίλυση αυτού του μείζονος εθνικού ζητήματος.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο "Grecian Castle" (Λεωφόρος Ενώσεως 6), 20:30, Χίος

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο "Lesvos Inn" (Πύργοι Θέρμης), 16:00, Λέσβος

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: "Ελληνική Αυγή για το Βόρειο Αιγαίο" - Φορέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ΦΩΤΟ: Από το site της Χρυσής Αυγής