Betmasters.gr: Σοβαρεύουν τα πράγματα

Mπαίνουμε αισίως στην τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018


Aδιαμφισβήτητα, τη σημερινή και τις βραδιές που ακολουθούν, πρόκειται να μονοπωλήσουν οι μάχες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Αισίως, στη Ζώνη της Ευρώπης έχουμε φτάσει στην τέταρτη αγωνιστική και τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν, αφού οι ομάδες έχουν μετρήσει τις δυνάμεις τους και για κάποιες οι στόχοι τους αρχίζουν να παίρνουν μορφή, ενώ για άλλες... ξεθωριάζουν. Όσον αφορά το νόμιμο στοίχημα online, oι αποδόσεις έχουν, ήδη, βγει και το μόνο που απομένει είναι να γίνει η σωστή επιλογή.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι άλλο από το Γαλλία - Σουηδία. Και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του πρώτου ομίλου και θέλουν να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. 

Μεγάλο φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, αφού η νίκη τους δεν πληρώνει πάνω από 1.30, με το διπλό να δίνεται κοντά στο τεράστιο 15.00, ενώ η ισοπαλία πληρώνει γύρω στο 5.50. Αυτό είναι και το μόνο παιχνίδι του πρώτου ομίλου που διεξάγεται σήμερα, αφού τα άλλα δύο θα γίνουν την Κυριακή. 

Στον τρίτο όμιλο, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση Τσεχία - Νορβηγία, όπου ο ηττημένος θα αποχαιρετήσει, λογικά, το όνειρο για την πρόκριση στο Μουντιάλ, αφού και οι δύο έχουν αρχίσει πολύ άσχημα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Ξεκούραστο βράδυ θα περάσει η πρωτοπόρος Γερμανία στην έδρα του Σαν Μαρίνο, ενώ σε ματς για τη δεύτερη θέση έχει εξελιχθεί το Βόρειος Ιρλανδία - Αζερμπαϊτζάν.

Στον πέμπτο όμιλο, την έκπληξη πάει να κάνει το Μαυροβούνιο, το οποίο οδηγεί μέχρι στιγμής την κούρσα και δοκιμάζεται νωρίς σήμερα (19:00) στην έδρα της ουραγού Αρμενίας. Φυσικά, το ματς που ξεχωρίζει σε αυτό το γκρουπ είναι το ντέρμπι Ρουμανία - Πολωνία, το οποίο ίσως κρίνει την πρωτιά σε βάθος χρόνου. Δανία - Καζακστάν είναι το ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα.

Τέλος, στον έκτο όμιλο, ξεχωρίζει το ντέρμπι του Νησιού μεταξύ της Αγγλίας και της Σκωτίας, στο οποίο πρόκειται να... πέσουν κορμιά. Περισσότερη ανάγκη για βαθμούς έχουν οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι μετά τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έμειναν αρκετά πίσω. Στα άλλα δύο ματς, η Σλοβακία υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου Λιθουανία, ενώ εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Σλοβενία στην έδρα της αδύναμης Μάλτας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.