ΣΟΚ: Νέο θύμα στον βωμό της ασφάλτου, νεκρός 23χρονος στην Μυτιλήνη- Κόπηκε στην μέση το αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

Νέο θανατηφόρο τροχαίο είχαμε στην Μυτιλήνη χτες τα μεσάνυχτα..

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα (περίπου στις 23:30) στο ύψος του ξενοδοχείου Λώριετ στην εθνική οδό Κρατηγο-Μυτιλήνης Ι.Χ αυτοκίνητο με οδηγό έναν 23χρονο συγκρούστηκε με σφοδρότητα πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ με αποτελέσματα το αυτοκίνητο να κοπεί στην μέση και ο οδηγός του να βρει τραγικό θάνατο πριν προλάβουν να φτάσουν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και λόγω της ολισθηρότητας (έριχνε ψιλοβροχο) του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.


UPDATE:


Νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ο Στρατος Σαραντιδης 23 ετων ο οποίος δούλευε σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Μυτιλήνη και η μεγάλη του αγάπη ήταν η ταχύτητα και τα αυτοκίνητα.. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Ι.Χ ήταν «φτιαγμένο» σε μεγάλο βαθμό, στα πρότυπα αγωνιστικών αυτοκινήτων.


UPDATE- Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Χθες (03-11-2016) το βράδυ, στην περιοχή Βαρειά στη Μυτιλήνη, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείων και  ακολούθως σε κολώνα φωτισμού και ανατράπηκε στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχήματος, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου οδηγού.


Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Δείτε τις σοκαριστικες φωτογραφίες:

Φωτο Β. Ραϊστέλλης, Σπυρος Φραντζης