Ευχαριστήριο μήνυμα Δ/ντη του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιου για τις εκατοντάδες ευχές στα Γενέθλια του

Ευχαριστήριο μήνυμα Δ/ντη του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιο


«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους, γνωστούς, συγγενείς, βουλευτές, πολιτικούς, επιφανείς δημοσιογράφους, τραγουδιστές κτλ για τις εκατοντάδες ευχές και για τα εκατοντάδες όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για τα Γενέθλια μου στο mail, στο inbox του facebook και στο προφίλ μου αλλά και τα αμέτρητα τηλεφωνήματα που έλαβα. Προσωπικά, εύχομαι σε όλους σας ψυχική και σωματική ηρεμία, όπως επίσης αγάπη σε σας και τις οικογένειες σας.

Τα γενέθλια μας είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή για εμάς και όσους μας αγαπάνε γιατί σαν σήμερα ήρθαμε στον κόσμο.

Έγινα 27.. εεε και…!...Τα χρόνια είναι για να φεύγουν και εσύ είσαι για να τα ζεις! 
Η ζωή δεν είναι στα ίσως που σκέφτεσαι για το αύριο, είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και μόνο αυτό πρέπει να σε νοιάζει. 

Ιδιαίτερα ευχαριστώ πρέπει να πω σε όλους τους συνεργάτες και την δημοσιογραφική  του LesvosPost.com που είναι πάντα δίπλα μου σε όλες τις στιγμές και μαζί τους έχουμε ανεβάσει σε υψηλα επίπεδα την ενημέρωση των πολιτών της Λέσβου.

Αυτοί όλοι είναι οι αφανείς ήρωες της νέας LesvosPost Media.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά αξίζει και η σύντροφος μου Μαριλενα Σαχινι που βρίσκεται δίπλα μου στα δύσκολα και στα καλά και μου συμπαραστέκεται σε πολλά πράγματα… 

Φυσικά δεν θα ξεχάσω την οικογένεια μου που χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν τώρα εδώ να σας γράφω αυτές τις γραμμές…. Ένα ευχαριστώ λοιπόν στον Κώστα (Μπαμπάς), Έφη (Μαμά), Ραφαήλ-Αναστάσιος (Αδελφός), Στρατής (Αδελφός) και όλους τους συγγενείς μου που είναι πάντα διπλά μου σε ότι τους χρειαστώ…

Με αυτούς όλους στο άμεσο μέλλον είμαι έτοιμος να υλοποιήσω πολλά σχέδια για την LesvosPost Media που μένουν στο συρτάρι όπως Web Tv, Web Radio, νέες συνεργασίες μεγάλου επιπέδου, συνεργασίες με το εξωτερικό κα.

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας !!! Σας εύχομαι και εγώ κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί και πάντα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!


Με εκτίμηση
Στεφάνου Γεώργιος
Δ/ντης-αρχισυντάκτης 
LesvosPost.com»