ΣΦΑΜ: «Στηρίζουμε Αιολικό-Τρύφων-Καραβατακη- Ευχαριστούμε τον Μιχο ..κοιτάμε μπροστά-Θέλουμε σοβαρότητα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης σχετικά με όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στον Αιολικό Μυτιλήνης..


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Λοιπόν κύριοι τώρα που ηρεμήσαμε από πάρτι, προσκλήσεις, μπάλες που πάνε και έρχονται και από άπειρα ποστ και άρθρα σε site και social media, από σχετικούς και άσχετους, να πούμε κι εμείς δυο λόγια.

Αρχικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχο για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή συνεχεία στην καριέρα του, όπως και να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Αιολικού το νέο μας προπονητή κ. Πολλεατίδη, να έχει μακροημέρευση και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Όσο για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ήμερων, ας μας επιτραπούν κάποιες διαπιστώσεις. Ο Αιολικός έχει απήχηση στο φίλαθλο κόσμο, o κόσμος του ΑΙΟ έχει ένστικτο και χιούμορ, μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημοσύνη του. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και θα είναι περήφανος γι' αυτήν, όπου και αν αγωνίζεται.

Ο σύλλογος μας χρειάζεται όλους, στηριζόταν και θα συνεχίζει να στηρίζεται σε "εθελοντές", ας μην πυροβολούμε εκατέρωθεν ανθρώπους που μπορεί να μη βάζουν χρήματα, αλλά αφιερώνουν το χρόνο και την ενεργεία τους στην ιδέα του Αιολικου. Τους οφείλουμε διαχρονικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, παρόλα τα όποια λάθη μπορεί να κάνουν. Λάθη κάνουμε όλοι, ακόμα και οι διοικούντες, απο τους οποίους ζητάμε τουλάχιστον την απαιτουμένη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Τους ευχαριστούμε, τους εμπιστευόμαστε και τους στηρίζουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά στον κ. Παναγιώτη Τρυφών και τον Γιώργο Καραβατακη, χάρη στους οποίους η ομάδα μπορεί να πορεύεται με ασφάλεια και σιγουριά. 

Τέλος, απευθυνόμενοι στους παίκτες μας (αλλώστε αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές) τους ζητάμε να μείνουν ανεπηρέαστοι απ' όλα αυτά, να συνεχίσουν την προσπάθεια τους και να είναι σίγουροι ότι θα έχουν το χειροκρότημα και τη στήριξη μας μέχρι τέλους.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί λοιπόν να συνεχίσουμε το ταξίδι, γιατί είν' ωραίο να 'σαι ΑΙΟ.

ΣΦΑΜ-ΘΥΡΑ 3