Πλούσια αγωνιστική δράση στην Λέσβο το ΣΚ με Α΄ Β΄ Τοπικό ποδοσφαίρου και την πρεμιέρα του Γ΄ Τοπικού- Όλοι οι αγώνες

Σημαντικά και αμφίρροπα στην πλειοψηφία τους παιχνίδια περλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Α’ Τοπική με όλες τις αναμετρήσεις να διεξάγονται αύριο Σάββατο.


Το πιο σπουδαίο ματς θα γίνει στη Μόρια εκεί όπου ο Αίγειρος θα αντιμετωπίσει τον Βύρωνα. Η ομάδα του Παπαλόπουλου δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ενώ οι γηπεδούχοι αναζητούν μια μεγάλη νίκη μετά την τριάρα στην Μήθυμνα. Δύσκολο έργο έχει και ο Αετός που θα φιλοξενηθεί από τον Κεραυνό στην Θερμή, ενώ ο Διαγόρας έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο υποδεχόμενος τον Οδυσσέα Ελύτη που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς.

Η έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος, ο Αρίων Μ., θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Πολιχνίτου, θέλοντας να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία σε μία δύσκολη όμως έδρα.

Αμφίρροπη και χωρίς προγνωστικά είναι η αναμέτρηση της Αναγέννησης με τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, όπως και οι φιλοξενούμενοι βεβαίως, οι οποίοι ψάχνουν γενικότερα να βρουν τα πατήματά τους. Προβάδισμα για το τρίποντο έχει ο Όλυμπος που “καίγεται” για βαθμούς και θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα στην Αγιάσο, ενώ ο Αιγέας δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Παλλεσβιακό στο γήπεδο των Λουτρών.

Την Κυριακή η Β’ Τοπική

Δεύτερη αγωνιστική την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και το πιο σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στο Πλωμάρι, εκεί όπου η Δόξα θα υποδεχθεί τον Ανδρονικά, ενώ το ίδιο σημαντικό και αμφίρροπο είναι και το παιχνίδι των Βασιλικών απέναντι στην ομάδα του Αλκιβιάδη. Προβάδισμα για το τρίποντο έχει ο Αστέρας που θα υποδεχτεί στο Ίππειος την Προοδευτική, αλλά και ο Απόλλων που θα φιλοξενήσει τον Παπανικολή. Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τη Φίλια που θα παίξει απέναντι στα Λιονταράκια, ενώ ο Μεσότοπος θα φιλοξενηθεί από τον Αίαντα.

Πρεμιέρα στην Γ’ Τοπική

Πρεμιέρα έχουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας με τέσσερις αναμετρήσεις συνολικά.

Στην Άντισσα ο τοπικός Ορφέας μετά από αρκετά χρόνια ξαναπαίζει ποδόσφαιρο υποδεχόμενος την ομάδα της Ανάξου, ενώ και ο Ατρόμητος επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λέσβου και θα φιλοξενήσει τον Έφηβο στο γήπεδο της Μόριας με τα δύο αυτά παιχνίδια να ξεκινούν στις 11.30. Στη Στύψη ο Καραβαγγέλης θα παίξει με τον Ορφέα Κεραμειών, ενώ στον Μεσότοπο η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Ταξιάρχη. Αναλυτικά το πρόγραμμα στις τρεις κατηγορίες του τοπικού:

Α’ Τοπική

Σάββατο 15 Οκτωβρίου (16.30)

Βύρων – Αίγειρος
Πολιχνίτος – Αρίων Μ.
Παλλεσβιακός – Αιγέας
Αναγέννηση – Ατρόμητος
Όλυμπος – Αχιλλέας
Διαγόρας- Οδυσσέας Ελύτης
Κεραυνός – Αετός (Θερμή)

Β’ Τοπική

Κυριακή 16 Οκτωβρίου (16.30)

Αστέρας Ιππείου – Προοδευτική (11.00)
Απόλλων Δαφίων – Παπανικολής
Δόξα – Ανδρονικάς
Αίας – Μεσότοπος Β
Λιονταράκια – Φίλια
Βασιλικά – Αλκιβιάδης

Γ’ Τοπική

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

Ορφέας Άντισσας – Άναξος (11.30)
Ατρόμητος – Έφηβος (11.30)
Γ. Καραβαγγέλης – Ορφέας Κεραμειών
Μεσότοπος Γ – Ταξιάρχης



Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. Τσιντωντας