Betmasters.gr: Από ένα 'καυτό' ματς σε κάθε όμιλο

Τα φώτα σε Σερβία - Αυστρία, Αλβανία - Ισπανία, Ισλανδία - Τουρκία.



Η 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε, όμως τα προγνωστικά δεν σταματούν ούτε για μια μέρα. Σήμερα κιόλας αρχίζει η 3η αγωνιστική με τρεις ομίλους στους οποίους η κατάταξη είναι εξαιρετικά αμφίρροπη. Στον 4ο όμιλο, τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή και κάθε γκολ μετράει. Το ματς της ημέρας είναι σαφέστατα το Σερβία - Αυστρία, στο οποίο η Βαλκάνιοι θα έχουν τη μεγαλύτερη ίσως ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι μπορούν να επιστρέψουν στην ελίτ της Ευρώπης έπειτα από αρκετό καιρό κόντρα σε μια πολύ σοβαρή ομάδα. Η Ουαλία αναμένεται να έχει πιο απλό έργο υποδεχόμενη τη Γεωργία, που για άλλη μια φορά έδειξε ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα εκτός έδρας χάνοντας από την Ιρλανδία. Οι δε Ιρλανδοί παίζουν στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας του γκρουπ, αυτήν της Μολδαβίας και αν είναι σοβαροί, θα πάρουν ένα ακόμη τρίποντο.

Στον 7ο όμιλο τα δύο τεράστια φαβορί, Ισπανία και Ιταλία, παραδόξως δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό γιατί η έμπειρη πια Αλβανία πέτυχε το 2 στα 2 με ΠΓΔΜ και Λιχτενστάιν κι έχει 6 βαθμούς. Οι γείτονές μας καλούνται να κάνουν την υπέρβαση φιλοξενώντας την Ισπανία και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο έως εχθρικό για τη "φούρια ρόχα". Η Ιταλία δεν θα δυσκολευτεί να περάσει από την έδρα της ΠΓΔΜ, η οποία έχει ήδη 2 ήττες. Στο πιο αδιάφορο παιχνίδι του γκρουπ το Ισραήλ υποδέχεται το Λιχτενστάιν κι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους 3 βαθμούς.

Χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον 9ο όμιλο είναι το Ισλανδία - Τουρκία. Οι Ισλανδοί πέτυχαν μια νίκη με τρομερή ανατροπή επί της Φινλανδίας στην έδρα τους συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις από το Euro της Γαλλίας. Οι δε Τούρκοι μπορεί να μην κέρδισαν την Ουκρανία αλλά επέστρεψαν από το 0-2 και πήραν έναν υπερπολύτιμο βαθμό που τους κράτησε αήττητους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πιθανόν να κρύβει ανατροπές και θα έχουμε το νου μας στο live. Από την πλευρά της η Ουκρανία δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει το Κόσοβο, το οποίο απογυμνώθηκε από τους Κροάτες με το 0-6 της προηγούμενης αγωνιστικής. Τέλος, η πιο ποιοτική ομάδα του γκρουπ, η Κροατία ταξιδεύει στην Φινλανδία με σκοπό να πάρει το διπλό που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.