Betmasters.gr: Ιταλία - Ισπανία και τρία γκρουπ

Όλα τα λεφτά στο "Σκουάντρα ατζούρα" vs "Φούρια ρόχα".


Κάθε αρχή και δύσκολη λέει το γνωστό ρητό. Αυτό όμως δεν ίσχυσε ούτε για την Ισπανία, που εκτέλεσε με 8-0 το Λιχτενστάιν, ούτε για την Ιταλία, που πέρασε με 1-3 από το Ισραήλ. Αντιθέτως, οι δύο υπερδυνάμεις του 7ου ομίλου έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και ότι θα πάνε μαζί ως το τέλος στις 2 πρώτες θέσεις. Απόψε συγκρούονται μεταξύ τους και χωρίς αμφιβολία θα είναι το παιχνίδι που θα απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος

Για τον ίδιο όμιλο, η έμπειρη πλέον μετά τη συμμετοχή της στο Euro της Γαλλίας, Αλβανία, καλείται να πάρει το διπλό στο Λιχτενστάιν και να κάνει το 2 στα 2. Η FYROM υποδέχεται το Ισραήλ στο τρίτο ματς του γκρουπ.

Απόψε έχουμε και την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Κυριαρχεί χωρίς αμφιβολία η κόντρα των πρωτοπόρων Αυστρίας και Ουαλίας. Οι Αυστριακοί, παρά τις μεγάλες προσδοκίες, απογοήτευσαν στο Euro 2016 και τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου είναι κάτι σαν δεύτερη ευκαιρία αυτής της ταλαντούχου γενιάς. Στην αντίπερα όχθη, οι Ουαλοί πέτυχαν το αδιανόητο φτάνοντας ως τον ημιτελικό και έχουν χρέος να αποδείξουν ότι η τρελή τους πορεία δεν ήταν τυχαία. Η Σερβία ξεκίνησε με ισοπαλία εντός έδρας και σήμερα πρέπει να πάρει το διπλό στη Μολδαβία αν δεν θέλει να βρεθεί από πολύ νωρίς να κυνηγάει, ενώ οι Ιρλανδοί υποδέχονται την αδύναμη εκτός έδρας Γεωργία.

Τελευταίος όμιλος για σήμερα είναι ο 9ος. Σ' αυτό το γκρουπ συνέβη κάτι πολύ παράδοξο στην πρεμιέρα, καθώς και τα 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1) με αποτέλεσμα να έχουν όλες οι ομάδες από έναν βαθμό. Το Τουρκία - Ουκρανία είναι το πιο αμφίρροπο παιχνίδι και το σετ των αποδόσεων είναι σχετικά μοιρασμένο. Ένταση θα υπάρχει στο Κόσοβο - Κροατία, όπως συμβαίνει κάθε φορά που συγκρούονται ομάδες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Οι Κοσοβάροι στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους πήραν ισοπαλία στη Φινλανδία η οποία έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην Ισλανδία. Οι "νησιώτες" είναι μαχητικοί και υπολογίσιμοι πια από κάθε αντίπαλο μετά τις εμφανίσεις τους στο Euro.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.