Με το ταχυδρομείο από την Ολλανδία έστειλαν στην Μυτιλήνη για πώληση 264 ναρκωτικά χάπια XTC- 2 συλλήψεις (pics)

ΦΩΤΟ ΕΛ. ΑΣ
Συνελήφθησαν 2 άτομα στη Μυτιλήνη, για εισαγωγή ναρκωτικών δισκίων στην Ελληνική επικράτεια, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους


Συνελήφθησαν, χτες (18-10-2016) το πρωί στη Μυτιλήνη, μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, μία 21χρονη και ένας 25χρονος, ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για -κατά περίπτωση- εισαγωγή στην Ελληνική επικράτεια ναρκωτικών δισκίων προς περαιτέρω διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.    

Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε δέμα με ναρκωτικά δισκία, που είχε αποσταλεί μέσω μεταφορικής εταιρείας από την Ολλανδία, χωρίς στοιχεία αποστολέα και σήμερα το πρωί, τέθηκε από αστυνομικούς, σε διακριτική επιτήρηση σε Ταχυδρομικό Κατάστημα στη Μυτιλήνη.

Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε στο Ταχυδρομικό Κατάστημα, η 21χρονη για να παραλάβει το συγκεκριμένο δέμα και συνελήφθη. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, το δέμα περιείχε συνολικά -264- ναρκωτικά δισκία φλουροαμφεταμίνης (XTC), τα οποία προοριζόταν για περαιτέρω διακίνηση.

ΦΩΤΟ ΕΛ. ΑΣ
Τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν, ενώ στην ίδια υπόθεση διακριβώθηκε ότι εμπλέκεται και ο 25χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και επίσης συνελήφθη.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, καθώς και 0,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, που βρέθηκε στην οικία της 21χρονης.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.